Szekeres Viktor

Az első kép az év legjobb várt horrorfilmjéből

Megérkezett az első kép a Démonok között 2-ből.

Sok mindennel kapcsolatban beszélhetünk bizonytalanságról, ha a hollywoodi filmek 2016-os kínálata kerül szóba, egy valamiben azonban biztosak lehetünk: az év legjobban várt horrorfilmje, a Démonok között (The Conjuring) második része. Ezt pedig arra alapozzuk, hogy mind az első film, mind annak spinoffja hatalmas sikert aratott, így természetesen a nézőket jobban érdekli egy második rész, mint mondjuk egy véletlenszerű aktuális premier. (A Démonok között Amerikában 137, a világ többi részén 180 millió dollár bevételt termelt, míg az Annabelle 84 és 172 milliót.)

A június 10-én bemutatásra kerülő The Conjuring 2 - The Enfield Poltergeist című folytatásból, amit ismét James Wan rendez, az Entertainment Weekly jelentette meg az első képet. A filmre visszatér az első rész két főszereplőjét, Ed és Lorraine Warrent alakító Patrick Wilson és Vera Farmiga. A történet szerint a házaspárnak Angliába kell utaznia, hogy segítsenek egy egyedülálló anyának és négy gyermekének egy kísértetjárta házba. A címből kiderül, hogy a Démonok között ismét valós alapokra fog építkezni, itt a hírhedt, enfieldi jelenségeket dolgozzák fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    Nahát a kiscsajnak is ugyanaz a lakberendezője, mint nekem!? XD
  • BrockSamson #2
    Az elso resz nem volt rossz, sokkal kevesebb volt benne a hangefektes "elougrik a lobaszo" ijesztegetes, es inkabb hangulatra ment ra. Remelhetoleg a masodik is hasonlo felfogasban keszult.
  • Zombee #1
    Nagy baj, ha én nem vártam?