Szekeres Viktor

Gyerekjáték spoilerezte el a Batman v Superman fő rosszfiúját?

Láthatjuk, hogy fog kinézni Lex Luthor az új Superman-film fináléjában.

Már évek óta ismert jelenség az, hogy a mozifilmekhez legyártott merchandising, például a játékok elspoilerezhetik az alapul szolgáló alkotást, mint ahogy erre korábban láttunk pár példát a Vasember vagy a Bosszúállók esetében is. Persze nyilvánvalóan mindenkinek más a spoilerküszöbe, így valaki meg sem rezdül a fenti kép láttán, viszont biztosan akadnak olyan képregény-rajongók is, akik nem örülnek annak, hogy idő előtt kikerült a netre az egyik, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) premierjének napján a boltok polcaira kerülő játék fényképe.

Az persze nyílt titok volt, hogy Barman és Superman közös filmjének Lex Luthor lesz a(z egyik) fő rosszfiú, azonban azt még nem láthattuk, miképpen fog kinézni harci módban, így a páncélja mindenképpen újdonságnak számít. Már persze akkor, ha hihetünk a kikerült képeknek, mert manapság a neten minden előfordulhat. Még az is, hogy egy fröccsöntött bögre lövi le egy film fő csavarját, ahogy tavalyelőtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #6
    Nyilván 2 nem is fér el egymás mellett. Persze ott van Doom, akit a trailerekben láttunk de egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    exoskeletonos Luthor miért kizárt ?
  • wraithLord #5
    Elég sok hős lesz a BvS-ben, úgyhogy lehet, hogy több komolyabb antihős is szerepelni fog benne.
    Doomsday mellett lehetséges, hogy Lex is benne lesz, pláne figyelembe véve azt, hogy Doomsday a képregényekben többször Lexnek volt alárendelve.
    Mondjuk nem feltétlenül aktívan szerepel benne, csak pl. a háttérből mozgatja a szálakat, aztán a film végén előtűnik ebben a power armorban, alapot adva a következő DC filmhez.
  • Phara #4
    Nem ez lesz a főgonosz,1 trailerben már látható volt,ha nagyon érdekel valakit.
  • Ragnaar #3
    Köszi SG nem hallottam még róla. Vagyis de, épp az imént. Nehéz lett volna zárójelbe, hogy konkrétan (spoileres cikk) aki nem szeretné az adott spoilert látni az óvatosan klikkentsen ? Persze nem biztos, hogy valós spoilerről van szó.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2016.01.06. 12:52:19
  • e98ff #2
    Nekem is ez jutott eszembe, aki még estleg nem kapcsolta össze ezt a játékot a filmmel, az most megteszi. Kössz, Orbán!
  • wraithLord #1
    "Persze nyilvánvalóan mindenkinek más a spoilerküszöbe, így valaki meg sem rezdül a fenti kép láttán, viszont biztosan akadnak olyan képregény-rajongók is, akik nem örülnek annak, hogy idő előtt kikerült a netre az egyik, a Batman Superman ellen..."

    ...De azért mi kihírezzük, és kitesszük a Film rovat tetejére a fotót róla, hátha valaki még nem látta. :D