Szekeres Viktor

Megvan a Transformers 5 rendezője

Michael Bayen kívül más nem rendezhet Transformerst.

Bár korábban Michael Bay kételkedett abban, hogy visszatérne a Transformers ötödik részének megrendezésére, úgy tűnik, hogy sikerült rábeszélni őt a feladatra, hiszen a Rolling Stone-nak adott interjújában ő maga erősítette meg a korábbi értesüléseket, miszerint visszatér a robotos film rendezői székébe, s ő fogja irányítani a következő rész forgatási munkálatait. A tervek szerint ez az ötödik epizód 2017 nyarán kerülne bemutatásra a mozikban.

Az interjúban Bay először viccesen visszakérdez, hogy vajon tényleg az ötödik lesz-e a következő Transformers, jelezvén azt, hogy már ő sem számolja, majd pedig elárulja, hogy J.J. Abrams azt mondta neki, hogy rajta (mármint Bayen) kívül más nem képes elvégezni ezt a munkát. Így tehát még egy részt bevállalt. Jelen állás szerint a TF5 forgatókönyvét Art Marcum & Matt Holloway és Ken Nolan írja, a főszereplője pedig ismét csak Mark Wahlberg lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #6
    Nem Bay a legnagyobb gond itt, hanem a hulladek forgatokonyvek. Hatha az uj gardanak sikerul valami emeszthetot kiadnia a kezebol.
  • tibisan #5
    a kérdésnek már inkább annak kellett volna lenni-e , hogy Bay rendez-e olyan filmet is a transformers-en kívül , ami hoz pénzt is...mert ez az ami már nem megy úgy neki , mint még a TF széria előtt ..más munkát csak akkor bíznak már rá , ha minden 2 .filmje TF lesz
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.01.06. 15:12:46
  • Ragnaar #4
    Sz@r nem sz@r azt azért ne felejtsük el, hogy lennie kell egy rétegnek akik igénylik a Bay féle Transformers filmeket, és hasznot is kell, hogy termeljen, máskülönben nem készülne annyi rész.
  • Zombee #3
    Azok lényegesen jobb filmek, és a régi rajongóknál is jobban teljesít. A Transformers filmek meg pont a régi rajongókat taszítják, ami még a kisebbik baj, de filmként is gyenge. Az eredetileg a képregényekben, rajzfilmekben létrehozott univerzum sokkal jobb volt, mind a cselekmények, mind az eredetek tekintetében.
  • Ender Wiggin #2
    Ugyezt el lehet mondani a szuperhősökről is...Hánynál járnak azok a szarok?
  • ugh #1
    Mar negynel jar ez a szar?
    Aztarohadt.