Szekeres Viktor

Véget érhet a The Big Bang Theory

Az elszállt költségvetés miatt fejeződhet be népszerűsége csúcsán a The Big Bang Theory.

Amerikában a The Big Bang Theory a Game of Thrones mellett az egyik legdrágább sorozat, pedig előbbi esetében egy epizód forgatása mindössze 2-3 órán át történik, míg utóbbinál olykor két hétnél is többet vesz igénybe. Azonban a komédia esetében a topnézettséget a színészek irányába kiemelt gázsikkal kompenzálták, ami azt jelenti, hogy amikor lejárnak a velük kötött szerződések, akkor minden bizonnyal csak újabb béremelésekkel lehet a produkció mellett tartani Jim Parsonst, Johnny Galeckit és Kaley Cuocót.

Talán ennek is köszönhető, hogy a komédia vezető írója, Steve Molaro a minap azt nyilatkozta, hogy szerinte a 10. évaddal fog befejeződni a The Big Bang Theory, nem fog eljutni a 12. szezonig, mint például a Two and a Half Men, ahol csak két főszereplő fizetését kellett kigazdálkodnia a szériának. Persze, ha a színészek még nem fáradtak bele tíz év után sem a karakterükbe, akkor előfordulhat, hogy könnyedén meggyőzik őket az esetleges folytatásról, ami nem csak a gyártó stúdió, hanem a csatorna érdeke is lenne. Azonban ez a kérdés valószínűleg csak év vége felé lesz majd aktuális.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #7
    És a sorozatokat csak és kizárólag a nézők nyírják ki. Akik el sem kezdik nézni a sorozatot, legyen bármilyen jó.
  • kalapos01 #6
    Nem a munka a lényeg, hanem az, hogy a munkájuk révén mekkora profitot hoznak a munkáltatóiknak. Annyi pénzt adnak nekik, amennyit megérdemelnek, és ami révén a munkáltató még hasznot hajt. Bőven.

    (Nem mellesleg, csak a felvétel pár óra. Azt megelőzően a hét próbákkal telik.)
  • Szefmester #5
    Ha tényleg ilyen kevés munkával tudnak egy epizódot leforgatni, akkor elég trógerség részükről emelni a gázsit. Ha eléggé megemelik akkor egy idő után nem lesz tovább.. akkor meg hova tovább? Mellékszerepeket elvállalni ilyen olyan filmecskékben mint azelőtt? Kétlem.

    A forgatókönyv írók és a főszereplők szokták kinyírni a sorozatokat, nem a nézők.
  • BrockSamson #4
    Pedig a sorozatszineszeknek erdeke lenne, hogy meg menjen a sorozat, mert 10 ev utan mindenki a karakterukkel azonositja oket, es legtobbjuk soha nem fog komoly szerepet kapni. Jobaratokbol is csak Aniston tudott karriert csinalni, a tobbiek eltuntek a sullyesztoben.
  • Hellsing47 #3
    Részénkénti 1 millió dollárért talán annyira mégsem volt nagy a morgolódás :D
  • kalapos01 #2
    Pont nem. Azt a színészek nem akarták. Már a 10. évadra is csak morogva egyeztek bele.
  • saba30 #1
    Jóbarátok is, hasonlók miatt ért véget.