Szekeres Viktor

Visszafogottan szerepel Tarantino új filmje

Az Aljas nyolcas nem lesz akkora siker, mint a Django elszabadul.

Amerikában december 25-én mutatták be a The Hateful Eightet, azaz az Aljas nyolcast, Quentin Tarantino új filmjét 100 moziban, speciális, 70mm-es vetítések keretén belül, s a film 46 ezer dolláros vászonátlagot produkálva 4,6 millió dolláros bevétellel debütált a hétvégi amerikai bevételi toplista tizedik helyén. E héttől pár országos premiert is kapott Amerikában a western, s úgy tűnik, hogy nemcsak a kritikái visszafogottabbak a szokásosnál, hanem a nézői érdeklődés is.

Persze így is siker az Aljas nyolcas, azonban a 2474 mozira kiterjesztett film pénteken mindössze 6,4 millió dollár bevételt hozott, amivel a harmadik helyre volt jó az új Star Wars, valamint a Will Ferrell-féle Megjött apuci mögött a napi toplistán. Ez a teljesítmény a hétvége viszonylatában 16 millió dollár körüli bevételt jelentett, ami igencsak elmaradt a Django elszabadul 30, illetve a Becstelen Brigantyk 38 millió dolláros nyitóhétvégi teljesítményétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Nem a költségvetés a lényeg, és a sztori sem igényelt több helyszínt. Épp az a lényeg, hogy egy téli viharban összezár nyolc rohadékot egy faházba, ahol mindenki szívesen golyót küldene valakibe. Nagyon jó film.
  • Zombee #6
    Jól. Nekem tetszett, a 3 órás időtartamot jól kitölti.
  • e98ff #5
    Nekem tetszik az ötlet, végre nem egy robbanásokkal és aprítással eladott film (bár Tarantino amúgy sem ebből építkezett eddig sem), hanem a színészek és a történet a lényeg. Kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan sikerült megvalósítani.
  • sárkánylovag #4
    Ilyen kis költségvetésből ne csodálkozzon.
    Egy darab fogatot béreltek ki egy napra ez a film össz költségvetése.
    Az egész film egy faházban játszódik ezért végig olyan érzésem volt mintha egy színházteremben ülnék.
    A történet ettől függetlenül csavaros és érdekes, de azért érted...
  • gombabácsi #3
    én a szuperhősfilmeket és az új sw-t szeretem!
    xd
  • e98ff #2
    Meglátjuk, ha kijön a film a mozikban ;)
  • ll-kobe #1
    Sajna elég gagyi lett szerintem.