Szekeres Viktor

A Zootropolis lesz az év legpoénosabb animációs filmje? Itt az új előzetes

A Zootopia előzetesei továbbra is hozzák a magas színvonalat.

Itthon március 10-én, Amerikában pedig május negyedikén kerül bemutatásra a Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia) című animációs film. A Disney istállójából származó alkotás eddigi előzetesei is remekül sikerültek, de szerencsére az új sem lóg ki közülük, tele van zseniális nüanszokkal. A filmet Byron Howard (Aranyhaj és a nagy gubanc, Villám) és Rich Moore (Rontó Ralph, Simpson család) rendezte, s készítői oldalról Jared Bush is besegített a munkálatokba.


A leírás szerint a Zootropolis - Állati nagy balhé egy olyan világban játszódik, amelyben az állatok is emberként viselkednek. A történet központi figurája az eredetiben Ginnifer Goodwin által szinkronizált nyúlrendőr lesz, aki fajtájából az első egyed a rendőrség kötelékében, méretéből kifolyólag pedig igencsak meggyűlik a baja állattársaival, társa pedig a gyorsbeszédű szélhámos róka lesz (hangja Jason Bateman), akinek segítségével próbál megoldani egy bűnügyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kékherceg #4
    A lajháros rész tényleg vicces.
  • kalapos01 #3
    logikus kijelentés, erre pont lehagyod a kérdőjelet, ami jelzi, hogy nem is kijelentés? de ettől eltekintve, hogy jön ide a második nap? azt tippelni, hogy mi lesz vicces 2016-ban, akár 2015-ben is meg lehet. és attól, hogy lesz kihívója, még a kérdést fel lehet tenni.
  • MoRT2195 #2
    Látom semmi nem változott, idén is el leszünk látva idióta cikk címekkel...
    "az év legpoénosabb animációs filmje"
    Teljesen logikus kijelentés ez az év 2. napján, hisz már csak 363 nap van hátra, mit számít az, biztos nem lesz ez alatt a pár nap alatt kihívója.
  • grebber #1
    Most jöttem stár várszról láttam előzetest jobb volt mint a film ,várom ezerrel.