Szekeres Viktor

Már szinkronos előzetese is van a Ratchet és Clank-mozifilmnek

Ratchet és Clank már magyarul beszél.

Az amerikai előzetes után végre magyarul is hallhatjuk Ratchetet és Clanket a Ratchet és Clank című animációs játékadaptáció két főszereplőjét - hála az előzetesnek pedig az is kiderülhetett számunkra, hogy a film bemutatásra kerül a magyar mozikban. Persze, ahogy azt mindig, most is jeleznénk, hogy a trailer szinnkronszereposztása és szövege nem feltétlenül egyezik meg a majdani mozifilmével.

Amerikában 2016. április 29-én mutatja be a mozikban a Gramercy Pictures CG-animációs film, mely az ikonikus Playstation-játék alapján készül, s aminek főszereplője egy lombax és egy apró robot. A két valószerűtlen hősnek pedig az a célja, hogy megállítson egy gonosz földönkívülit, akinek az a célja, hogy a Solana galaxis minden bolygóját elpusztítsa. Szerencsére a küldetésben a duó segítségére lesz a The Galactic Rangers elnevezésű csoportosulás.


A Kevin Munroe és Jericca Cleland által rendezett filmet TJ Fixman, a játékok szerzője írta Gerry Swallow és Munroe közreműködésével, s a rajongóknak jó hír, hogy a két főszereplőt az a James A. Taylor és David Kaye szinkronizálta, akik a játékokban is hallhatóak. További szinkronhangok: Paul Giamatti, John Goodman, Bella Thorne, Rosario Dawson, Jim Ward, Armin Shimerman és Sylvester Stallone.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    A játékokban rengeteg poén volt, csak azokból kell mazsolázni és akkor a film is simán hozza a szintet. XD