Szekeres Viktor

Tömegek özönlenek Tarantino új filmjének különleges vetítésére

Megindultak a tömegek az Aljas nyolcasra.

Amerikában mindössze 100 moziban mutatták be Quentin Tarantino új filmjét, az Aljas nyolcas (The Hateful Eight), de az még így is bekerült a tíz legnagyobb bevételt hozó alkotás közé pénteken, hiszen csak egy nap alatt 1,9 millió dollár folyt be a vetítésekről, ami 19 ezer dolláros vászonátlagnak felel meg, ami még testvérek között is kiemelkedőnek számít. Mint ismeretes, ezen kiemelt vetítéseknek a játékideje 20 perccel hosszabb, mint a "normális" mozis verzióé, és a kópia is 70mm-s, így tudták maximalizálni a limitált kópiaszám melletti játszás bevételeit.

A tervek szerint az Aljas nyolcas a jövő héttől széles körben is elérhető lesz. Most pedig csak az a kérdés (s erre pár óra múlva választ is fogunk kapni), hogy vajon sikerül-e a filmnek vászonátlag-rekordot dönteni a több mint 50 kópiás premierek kategóriájában. Annak idején ugyanis a Paranormal Activity 160 moziból 49 379 dolláros átlagot produkált, míg a Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour 683 moziból 45 561-eset, valamint a Zero Dark Thirty 60 moziból 44 933-asat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ElNano #2
    Tarantino nálam már réges-régen nem ér meg egy mozijegyet. A Becstelennel és a Djangoval végképp leírtam. Végletekig és undorítóan polkorrekt, liberális seggnyaló szemetek ezek a "filmek".
  • petrov144 #1
    Miley Cyrust kell levernie Tarantinonak? Hát lehet neki nem szurkolni :D ??