Szekeres Viktor

Itt a Harry Potter-univerzumban játszódó új film előzetese

Ilyen lesz a A Legendás állatok és megfigyelésük.

A Harry Potter-rajongók valószínűleg azóta várták az alábbi előzetest, amióta bejelentésre került, hogy a Warner Bros. valóban megfilmesíti J.K. Rowling könyvét, a Fantastic Beasts and Where to Find Themet, mely itthon A Legendás állatok és megfigyelésük címen jelent meg. A könyv a Roxfort varázslóiskola egyik tankönyveként jelent meg a boltokban, s a tervek szerint a film egy új trilógia kezdő darabja lenne.


A történet elvileg hetven évvel a Harry Potter-széria előtt játszódik, és Newt Scamanderről, a tankönyv kitalált szerzőjéről szól - őt az Oscar-díjas Eddie Redmayne fogja alakítani, a további szereplők: Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove, Colin Farrell, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Ron Perlman. A történet 1926-ban kezdődne, amikor is Scamander New York Cityben pihen meg világkörüli útját követően, mely során új, mágikus állatokat gyűjtött össze. Azonban ezeket az állatokat igen nehéz kordában (poggyászban) tartani, így idővel rászabadulnak a városra.

A tervek szerint A Legendás állatok és megfigyelésüket a Warner Bros 2016. november 18-án mutatja be. A forgatókönyvet maga Rowling írta, a filmet pedig az a David Yates rendezte, aki az utolsó négy Harry Potter-epizódért is felelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    hmm... nem várós.