Szekeres Viktor

Itt a Twin Peaks-reboot első előzetese

Láthatjuk az első snittet az új Twin Peaksből. Kár, hogy felismerhetetlen.

Messze még a Twin Peaks rebootjának, vagyis újraindításának a premierje, hiszen az amerikai Showtime csatorna csak 2017-es indulással számol, de már most elkészült egy promóciós videó a sorozathoz. A lejjebb látható promót nem neveznénk előzetesnek, de mégis beleborzonghat az egyszeri rajongó, ha elindítja.


A zene, a Twin Peaks várostábla, illetve a Sólyomot alakító Michael Horse mind, mind nagyon iserős lehet számunkra még 25 év elteltével is. Mint ismeretes, még valamikor tavaly jelentették be, hogy az eredeti készítők, Mark Frost és David Lynch közreműködése mellett sor kerül a Twin Peaks folytatására. Az ígéretek szerint a tervezett epizódokra több régi szereplő is visszatérne az újonnan érkezők mellé - többek között a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan. Azóta egyébként az is kiderült, hogy az eredetileg tervezett 9 epizódnál jóval többet fog tartalmazni az első új szezon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nabateus #6
    Solyomot? :)
  • Ragnaar #5
    Egyik legjobb sorozat volt szerintem. A helyszín, a karakterek, a zene. Remélhetőleg sikerül ismét valami hasonlót összehozni.
  • Ender Wiggin #4
    The population of Twin Peaks is 51,201 due to a request from ABC Network. They felt that a town of 5,120 (the original population) was too small and unrelatable. This was one of the few changes that the network made regarding the original pilot - as revealed by Mark Frost in an appearance with the cast in New York City in September 1990.

    És a könyvekben 5120 lakosú volt a városka. Ha van még olyan okostojás, aki nem tudta volna...
  • bakvarnyu #3
    Mennyi jó nő volt ebbe a sorozatba.
  • zetortraktor #2
    Van, aki nem tudja, hogy eddig is annyi volt? Hiszen minden rész így kezdődött.


    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.12.21. 08:51:44
  • Ender Wiggin #1
    51 ezer lakos? Jó nagy város lett Twin Peaksből...