Szekeres Viktor

Hangosan röhögős a Kung Fu Panda 3 új előzetese

Nyakunkon a premier, így újabb KFP3-előzetes érkezett.

Mivel Amerikában január 29-én kerül bemutatásra a Kung Fu Panda-animációs sorozat harmadik epizódja (a hazai premier időpontjáról még nincs hír), így megérkezett az utolsó előzetes is a filmhez, ezt követően már csak tévés reklámok terén fog újdonsággal jelentkezni a gyártó stúdió. A DreamWorks Animation új filmjét Jennifer Yuh Nelson és Alessandro Carloni rendezte Jonathan Aibel és Glenn Berger forgatókönyve alapján


A film, az eddigi epizódokhoz hasonlóan sztárszereposztással örvendezteti meg a közönséget - a szinkronizáló színészek neveit még akkor is érdemes leírni, ha itthon a többség nem őket fogja hallani: Jack Black, Gary Oldman, Dustin Hoffman, David Cross, Angelina Jolie, Michelle Yeoh, Mads Mikkelsen, Danny McBride, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan, James Hong és Bryan Cranston.

A Kung Fu Panda 3 nemzetközileg biztos sikernek ígérkezik, kérdés azonban, hogy Amerikában helyre tudja-e állítani a széria megtépázott hírnevét. Mint ismeretes, az első Kung Fu Panda Amerikában 215 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 416 milliót, a 2011-es folytatás pedig hazájában 165 milliót, Amerikán kívül pedig 500 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!