Szekeres Viktor

2017-ben is folytatódik a Feketelista

Újabb sorozata korai berendeléséről döntött az NBC.

Az amerikai NBC csatorna már korán elkezdte 2016/17-es szezonjának tervezését, hiszen nemrég berendelte a Chicago Fire (Lángoló Chicago), a Chicago PD (Bűnös Chicago), valamint a Blindsport című sorozata új szezonját. Múlt héten pedig a csatorna fejei úgy döntöttek, hogy a The Blacklistre is igényt tartanak. Az itthon Feketelista címen futó szériának jelenleg a harmadik szezonja fut az NBC-n.

A sorozatot itthon a VIASAT3 sugározza, eddig két teljes évadon vagyunk túl belőle, s minden bizonnyal tavasszal a most futó harmadikat is láthatjuk majd. A James Spader és Megan Boone főszereplésével készült krimi annak ellenére kapott egyébként berendelést, hogy régen heti 10 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, most azonban már csak 6-7 milliós a nézettsége.

A Feketelista alaptörténete szerint a világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal, s felajánlja segítségét elkapásuk érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    Blindsport? Majdnem..Blindspot zsenikem..
  • Wittgen #2
    Chicago PD a jelenleg futó legjobb zsarus széria szerintem. Kemény film, kemény emberek, ha akció van, az meg jóféle.
  • RAZOR27 #1
    Dejódejó! Alul értékelt sorozat!