Szekeres Viktor

Itt van 2016 legszebb animációs filmjének lélegzetelállító előzetese

Újabb csodás LAIKA-film kerül mozikba, itt a jövő évi premier előzetese.

Ezúttal akár annyit is bőven elég lenne az előzetest felvezetendő írni, hogy megérkezett a Laika Animation legújabb filmjének előzetese, máris mindenki tudná, hogy ismét egy zseniálisan kinéző stop motion-technikával készített animációs film megkapó képsorait fogjuk látni. A film címe Kubo and the Two Strings, a premierjére augusztus 19-én fog sor kerülni, a rendező pedig nem más, mint az az Travis Knight, aki a LAIKA vezetője - neki ez lesz a rendezői debütálása.


Mint látható, ez a rész is aprólékos munkával készült, mely révén az animátorok a karakterek mozgását képkockánként rögzítik, s ezeket a bábos jeleneteket egészítik ki számítógépes effektekkel, ha például a háttér változtatásáról van szó. A filmet a ParaNormant is jegyző Marc Haimes és Chris Butler forgatókönyve alapján készítették, a szinkronhangjai között ott lesz Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Brenda Vaccaro és Art Parkinson.

Csak érdekességképp, a stúdió eddigi stop motion animációi közül a ParaNorman Amerikában 56, a világ többi részén pedig 51 millió dollárig jutott el, a Coraline és a titkos ajtó hazájában 75 milliós teljesítményt produkált, nemzetközileg pedig 49 milliósat, a tavaly bemutatott Doboztrollok pedig 51 és 59 milliós bevételt produkált.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)