Szekeres Viktor

Kikerültek a netre a Game of Thrones 6. szezonjának első képsorai

Daenerys, Cersei, Tommen és Ramsay Bolton is feltűnik a Game of Thrones 6. évados képsoraiban.

Messze még a Trónok harca hatodik szezonjának a kezdése, és az első teaser videó is sokak számára csalódást okozott, mivel nem mutatott meg semmit sem az új szezonból (mint ahogy az megszokhattuk az első promóktól), azonban az év vége alkalmából kiadott HBO-s csatornavideóban már láthatunk pár részletet a fantasy széria új epizódjaiból. Akit nem érdekel, hogy az HBO mivel töltötte ki 2015-öt és, hogy mit tervez 2016-ra, a második perc után találja a napi Trónok harca-betevőjét.


Először Daenerysból láthatunk egy keveset, majd azt, ahogy a rövid hajú Cersei Tomment öleli meg, s végül pedig Ramday Boltont figyelhetjük meg emberei élén. Jon Snow sorsáról tehát ez a videó nem szól, int ahogy valószínűleg egyik előzetesből sem fogunk konkrét választ kapni arra, hogy mi történt vele, illetve, hogy vissza fog-e térni, s ha visszatér, akkor milyen formában teszi azt. És ez egy olyan kérdés, amire a könyvet ismerők sem tudnak válaszolni, hiszen a sorozat készítői az idei szezonban a lehető legmesszebbre próbálnak rugaszkodni a regényektől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #1
    Ennyi? Ez a két és fél másodperc, ez? Ez megér egy posztotot? Mennyit fizetnek az sg-nél egy ilyenért? Akármennyi is, elvállalnám én is.