Szekeres Viktor

Itt a szuperhősös Legends of Tomorrow-sorozat első előzetese

Tűzvihar, Sólyomlány, Fehér Kanári, Hideg Kapitány, Hőhullám és Atom szerepel az új szuperhősös sorozatban.

A napokban mutatta be a CW csatorna Amerikában a The Flash és az Arrow crossover epizódját, mely a januárban induló Legends of Tomorrow című szuperhősös sorozatot volt hivatott felvezetni pár ottani hős, illetve a fő rosszfiú bemutatásával. S ezen alkalomból illő lenne szólnunk a pár nappal korábban kiadott első trailerről is, mely három percet megmutat az új széria első részeiből.


A Legends of Tomorrow-ban Tűzvihar, Sólyomlány, Sólyomember, Fehér Kanári, Hideg Kapitány, Hőhullám, Atom és az időutazó Rip Hunter próbálja megmenteni a világot, a nagy ellenfél pedig a több ezer éves, halhatatlan Vandal Savage lesz. A 13 részes első évad állandó szereplői: Arthur Darvill (Rip Hunter), Brandon Routh (Atom), Caity Lotz (White Canary), Falk Hentschel (Hawkman), Ciara Renée (Hawkgirl), Dominic Purcell (Heatwave), Victor Garber és Franz Drameh (Firestorm), és Wentworth Miller (Captain Cold) lesznek.

A sorozat történetének központi karaktere az időutazó Rip Hunter lesz, aki a jövőből a jelenbe érkezik, hogy összeszedjen egy mostani hősökből és gonosztevőkből álló csapatot, akik felvehetik a harcot Vandal Savage ellen (akit nemrég minden idők 36. legjobb képregényes gonoszának választottak). Savage Rip Hunter elmondása szerint nem csak a világ végével fenyeget, hanem magának az időnek a megszüntetésével is. A tét tehát sokkal nagyobb, mint az Arrow vagy a The Flash esetében, hiszen ez a két szuperhős inkább csak saját városát, Starling Cityt, illetve Century Cityt védi. Rip Hunter a kétkedő "hősöknek" azt is elmondja, hogy ők a jövőben már nem hősök, hanem legendák - innen a széria címe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #7
    Starling city nevet váltott Star City-re
    Flash pedig Central City-ben van. (ezt a century nem tudom, honnét jött)
  • Wittgen #6
    Dewri: akkor, ah egy színész elvállal egy szerepet, onnan már csak azt játszhatja? Nem értem a logikádat.
  • cateran #5
    Nem szoktam helyeselni zero-nak, de most teljesen igaza van..Mi a fura abban, ha sorozatszineszek sorozatokban jatszanak..esetleg tobb sorozatban...?
    Elarulom Scott Bakula jatszott a Star Trek: Enterpriseban is, meghozza foszerepet...
  • zetortraktor #4
    Ööö, minden sorozatban sorozatszínészek játszanak. Olyanok, akik játszottak korábban sorozatokban. Mi ebben a meglepő? A színészeket nem lövik le egyetlen szerepet után, hanem mennek tovább, újabb munkahelyet szerezni maguknak.
  • Dewri #3
    Csak így hirtelen a nagyobb nevek: Ncis Cyberben Patricia Arquette volt a Medium sorozat főhőse. James Van Der Beek volt Dawson. Peter MacNicol az Ally McBealből és a Gyilkos számokból... Ncis New Orleans főhőse Scott Bakula, Quantum Leap főhős...

    Nem tiltja szabály, de nem is gyakori húzás.
  • zetortraktor #2
    Az NCIS New Orleans meg a Cyber nem kapott össze semmilyen exsorozatból színészeket, bár az egyikben szerepel a második évadból egy. És ez a sorozat sem exsorozatból szedett össze színészt, hanem futóból pár mellékszereplőt. Viszont miért lenne túlzás, hogy két színész ismét együtt játszik? Mintha tiltaná valami szabály. Inkább jó poén.
  • Dewri #1
    Oké, hogy itt is mindenféle exsorozatból összekapták a különféle színészeket (ez nagy divat manapság, lásd Ncis Cyber, Ncis New Orleans), de azért az már túlzás, hogy a Szökés testvérpárja itt is párost alkot...