Szekeres Viktor

Megérkezett A szürke ötven árnyalata-paródiafilm előzetese

Ilyen lesz A fekete ötven árnyalata.

Amint hatalmas sikert aratott A szürke ötven árnyalata, biztosak lehettünk benne, hogy több paródia is fog készülni a filmhez. A nagy kérdés az volt, hogy ki lesz a leggyorsabb, melyik filmes tud leghamarabb stúdiót találni terveihez, mely segítségével gyorsan be tudja mutatni saját változatát. Nos, a versenyfutást Marlon Wayansék nyerték, akik az Open Road Film segítségével Amerikában már január 29-én be fogják mutatni a Fifty Shades of Blacket.


Marlon Wayans, ha a paródiafilmeket vesszük, öreg motorosnak számít, a rezüméjében olyan darabokat találhatunk, mint az A Haunted House, a Horrorra akadva (Scary Movie), a Táncfilm (Dance Flick) vagy a e légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban (Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood). Wayans a film stáblistáján íróként és főszereplőként fog feltűnni, s mellette még olyan színészeket láthatunk, mint Jane Seymour, Kali Hawk, Mike Epps, Fred Willard, Andrew Bachelor, Affion Crockett és Kate Miner. A filmet az a Michael Tiddes rendezte, akivel Wayans már az A Haunted House két részén is együtt dolgozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hgaben90 #1
    A közelébe se megyek a filmnek, de örülök, hogy a "kevesebb több" megközelítést választotta. Tragikusak azok a "paródiák", mik egyszerre túl sok mindent akarnak parodizálni.