Szekeres Viktor

Három előzményfilmet terveznek az Alien-sorozathoz

A Prometheus és az Alien: Covenant után még két előzményfilm várható az Alienhez.

Nemrég kiderült, hogy a Prometheus folytatása az Alien: Covenant lesz és Ridley Scott fogja rendezni, s a rendező azt is elmondta, hogy úgy közelíti meg a franchise-t, ahogy James Cameron az Avatar-univerzumot. Az Alien-előzményfilmek sorát a Prometheus kezdte meg, s Scott tovább három filmet tervez, melyek a Nyolcadik utas: a Halál eseményeit vezetnék fel. Ezek közül lenne az első az Alien: Covenant.

Scott elmondta, hogy kifejezetten bonyolult történetről van szó, s az egész annak a folyamatnak az evolúciója, amit pár éve a Prometheusszal elkezdett. A rendezőt ugyanis eléggé frusztrálta az általa rendezett 1979-es Alien, és meg volt döbbenve azon, hogy a három folytatás közben senki nem tette fel a kérdést, miszerint honnan származnak a lények, és hogy ki és milyen célból teremtette őket. A Prometheus ezt a kérdéskört kezdte el pedzegetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ElNano #8
    Szánalmas, amit ezzel a szériával művelnek...
  • Vata111 #7
    30 évig boldog tudatlanságban éltem, azt hittem, hogy az emberiség képviselői közül a Nostromo személyzetének jutott a nem túl szerencsés szitu, hogy felfedezhessék ezt a rémes ürhangyafajt.
    Most már kiváncsi vagyok, hány ezer ember találkozott még alienekkel Ripley előtt. Ezekből a filmekből remélem megtudom.
  • Danecay #6
    És akkor most mi van a Alien: Paradise Lost-al? Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a említett cím lesz a Prometheus folytatása, nem?
  • NEXUS6 #5
    Amikor egy filmet magyarázni kell, az már rég rossz!
    Amúgy a magam részéről lexarom a sztorit, majd csak kitalálom valahogy, de a karakterek, a párbeszédek, a helyzetek legyenek "életszerűek", hihetőek. Na pont ezek hiányoztak belőle. Egy rakat kidolgozatlan karakter egymáson, érthetetlen motivációkkal, a szitunak és önmaguknak is ellentmondó válaszreakciókkal, na ez volt.

    Nincs ezen mit magyarázni!
    Szerintem XD
  • Csacsis #4
    prometheus legnagyobb baja: MAGYARÁZNI KELLETT!!!
    Nem feltétlenül kell firtatni azt, hogy honnan származik az Alien. Szerintem egy "Alien Isolation" féle sztori jobban esne, mint egy "hogy is volt, mielőtt találkoztunk velük?" történet. Vagy már azelőtt is találkoztunk velük? Vagy most mivan?
  • NEXUS6 #3
    Hát az egyik csak sikerül! ;)
  • arty #2
    csak hármat?! miért nem duplarész, kettévágva a "trilógia" záródarabja?!
    jójó, nyilván a készítői rajongók és nem mérlegelnek üzleti érdekeket :DD

    (én a prometheust amugy bírtam)
  • Ender Wiggin #1
    A Prometheus akkora szar volt, hogy az AvP-k is zseniálisnak tűnnek mellette...