Szekeres Viktor

Megvan az új Alien-film címe és története

Alien: Covenantként kell ezentúl keresnünk a Prometheus 2-t.

A 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette a Prometheus folytatásának címét és szinopszisát. A filmet ezentúl Alien: Covenantként kell keresnünk, forgatása márciusban kezdődik Ausztráliában, és 16 héten át fog tartani. A tervek szerint az amerikai premierjére 2017. október hatodikán kerülne sor, abban az időben, amikor a Gravitáció, illetve a Mentőexpedíció is sikert aratott.

A filmet természetesen ismét csak Ridley Scott fogja rendezni, a története pedig szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője.

A további szereplők névsora egyelőre még nem ismert, a rendező mindössze azt erősítette meg, hogy Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) csak nagyon röviden bukkan fel a filmben, melynek forgatókönyvét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás) írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #4
    Talán azért mert a Prometheus megsemmisült.
  • Macropus Rufus #3
    "melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője. "
    hmm... Davidnek leszakították a fejét. Ezek szerint a mérnökök űrhajójában van olyan cucc amivel össze lehet rakni? És hol van a csaj? Nem a mérnököket ment megkeresni? Amire nagyon kíváncsi vagyok az az, hogy hogyan fog szoros kapcsolatban állni a 79-es Alien-el.
    Sztem ez is egy olyan összecsapott izé lesz mint a Prometheus. Ja apropó: miért is nem Prometheus 2 a címe? Esetleg Scott bácsi is rákött, hogy nem jó reklám az új filmjének ha ennek a összecsapott filmnek a címét használja? :o

  • Ragnaar #2
    A Prometheus után nincsenek elvárásaim. A forgatókönyvön múlik minden. Zöld lámpásra már nem is emlékszem, transzcendenst meg nem is láttam..
    (Az mindenesetre inkább pozitívum, hogy most egy másik story lesz, és nem Shaw+David lesz a központi szál)
  • ntom #1
    kínzás, hogy ennyit kell várni 1-1 új részre