Szekeres Viktor

Az éhezők viadala egyre kevesebb embert indít be

A negyedik Az éhezők viadala-film kevesebb embert érdekel, mint a harmadik.

A világ majd minden országában a héten mutatták be Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező részt (The Hunger Games: Mockingjay Part 2), mely iránt Amerikában csökkent az érdeklődés az előző epizódhoz képest, tehát nem kapunk Harry Potter-hatást, vagyis nem ugrik meg a bevétel az utolsó részre. A csütörtöki elővetítések során 16 millió dollár bevételt generált a film hazájában, ami visszaesés a tavalyi 17 millióhoz képest, s ugyanúgy, a péntekre becsült 46 millió dollár is bőven alulmúlja a 2014-ben produkált 55 milliót.

Ebből természetesen az következik, hogy a befejező rész három napos nyitánya nem is fogja elérni a tavalyi 122 millió dollárt Amerikában, de persze még így is hatalmas fölénnyel lesz a legnézettebb film. Mint ahogy majd mindenhol, hiszen a 68 piacból 66-on az első helyen kezdett az új Hunger Games. A valahol csalódást jelentő nyitány egyébként azt is jelenti, hogy Amerikában a harmadik rész 337 millió dolláros összbevételét sem érheti el a negyedik film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaRee #4
    A harmadik resz kritikan aluli volt, 2 ora tomeny unalom. A negyedik nekem tetszett, a befejezes is jo es fordulatos (mar annak, aki nem olvasta) volt. Whysper azt tudod hogy az egesz tortenet egy disztopikus tarsadalomkritika ugye?
  • tomboy013 #3
    Ma megyek el megnézni moziba, az eddigiek tetszettek remélem ez is jó lesz.
  • Whysper #2
    Az az egy tetszett benne,hogy a végén olyan lenyugvós vége volt és nem egy pff győztek csá király vagy ... Hanem egy film eseméyenit lenyugtató vége van.

    Amúgy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem a legjobb nem a legszebb,de nicns igaza a filmnek? Nem csak a mostani vezetőket kéne elintézni hanem akik szinté núgyan azt akarják hatalomra jutáskor. Ugyan ez van Kb most is..Vannak Capitólimi terüeltek, vannak szegény igás területek, vannak katonai területek. Szóval amúgy a felépítésük ott is 1-1ben a FÖLD csak kicsiben. Nem vagyok a 3 rész rajongója és a Párom maitt mentem el,de egy vasárnap esti kikapcsolódásnak jó, mégha azt aláírom,hogy a 3. rész szerintem eléggé össze lett csapva. Bár így is hosszú volt. Akkro lett volan értelmes ha nem csapják ennyi re össze és lett volna még egy befejező része.

    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.11.23. 10:21:25
  • Wittgen #1
    Nekem már az csalódás volt, hogy nyereséges lehetett az első két rész. Elsőt még csajjal néztem, aki kivételesen azon a héten választhatott helyettem filmet megnézésre, a 2. csak otthon került megnézésre, de a 3. fejezetet már nem voltam hajlandó "kikölcsönözni" se.
    Okádék, gondolom a könyvek is.