Szekeres Viktor

Itt a 400 nap című új scifi előzetese

A 400 Daysből valami jó is kisülhet akár.

Amerikában január 12-én fogják bemutatni a mozik a Syfy saját gyártású scifijét, a 400 Dayst, mely a mozis premierrel egy időben VOD-formátumban is elérhetővé válik az érdeklődők számára. A Matt Osterman által írt és rendezett film négy űrhajósról fog szólni, akiket egy távoli bolygóra tartó küldetés szimulációjában vesznek részt, hogy segítségükkel feltárhassák egy több, mint egy éven át tartó mélyűri utazás pszichológiai hatásait. A föld alatt töltött napok során idővel megszakad a kapcsolatuk a külvilággal, ők pedig fokozatosan mentális instabilitás jeleit kezdik el produkálni.


A film főszereplői között ott lesz Brandon Routh és Caity Lotz, akiket a nézők az Arrow című tévésorozatból ismerhetnek, és nemsokára ők lesznek a Legends of Tomorrow főszereplői pár kollégájuk társaságban, de a filmben szerepelni fog még az a Tom Cavanagh is, aki a The Flash-ben játszik mostanság. További szereplők: Dane Cook, Ben Feldman és Grant Bowler.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hzolika #4
    Egyáltalán nem erről szól, Wittgen. Az alapötlet nagyon jó, de a megvalósítás a fantáziátlan karakterekkel és a gyermeteg történettel valami szörnyűség. Nem hiszem, hogy mielőtt 4 embert összezárnak 400 napra, nem lenne valami pszichológia felmérés, amin a nagydarab faszit kizárták volna...

    <SPOILER>

    Rosszul emlékszem, vagy valóban mozgott a kamera azután is, hogy megszakadt a kapcsolat az irányítással? Mert ha mozgott, akkor az egésznek semmi értelme nem volt.

    </SPOILER>
  • Wittgen #3
    Max, ha szinkronosan is lesz.
    Gondolom a csajt akarja majd mindenki levarrni, kivéve, ha mind a 3 férfi szereplő inkább a saját neméhez vonzódik. És meg is van a konfliktus forrás.
  • Ender Wiggin #2
    Most nem azért, de már jó ideje megjelent dvd-n, "ki is lehet kölcsönözni". Nagyon szar. Klisékkel tele, gyermeteg színészi tálentumokkal értelmetlen befejezéssel. Csak akkor, ha valakki tényleg el akar cseszni az életéből 90 percet...
  • NEXUS6 #1
    Jó lesz ez.

    De miért nem az Ascenciont folytatják!?
    :(