Szekeres Viktor

Megvan a Tomb Raider-reboot rendezője és írója

Már rendezője is van a Tomb Raider mozis rebootjának.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy megérdemelt rebootot kap a Tomb Raider-sorozat, hiszen kevesen vannak, akik azt mondanák, hogy a filmek remekül sikerültek, illetve, hogy ne lenne mozifilmes potenciál az alapanyagban. Most pedig az is kiderült, hogy mindez nem csak holmi pletyka, ami esetleg 2020-ra valósulhat meg, hanem a Warner Bros. és az MGM igen komoly gondolja az újraindítást, hiszen a The Hollywood Reporter arról adott hírt, hogy már a rendezőt is megtalálták Roar Uthaug személyében.

A norvég filmest itthon is ismerhetjük, hiszen ő készítette a Hideg prédát (Fritt vilt), valamint a Menekülést (Flukt). Sőt, az is kiderült, hogy a forgatókönyvet, illetve annak első verzióját Geneva Robertson-Dworet írhatja meg, aki a Transformers 5 szkriptjét is jegyezte, bár ez nekünk nem sokat mond, hiszen annak forgatását még nem kezdték el.

Az első Tomb Raider-film, mely Lara Croft: Tomb Raider címen futott, máig minden idők legsikeresebb játékadaptációja Amerikában (világviszonylatban a Perzsia hercege az első), miután belföldön 131, a világ többi részén pedig 144 millió dollár bevételt hozott Angelina Jolie főszereplésével. A 2001-es filmet két évvel később követte a folytatás is, azonban a Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője igencsak leszerepelt az előd minőségének köszönhetően: Amerikában 66, Amerikán kívül pedig 91 milliós bevételt szerzett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Carano nem színész és nem is tudna brit akcentussal beszélni, Blunt meg úgy néz ki, mint egy Kirk Douglas arcú botsáska.
  • Wittgen #1
    Gina Carano vagy Emily Blunt jó kis Croft lenne.