Szekeres Viktor

Autóversenyző tehetségkutató valóságshow indul idehaza

Hamarosan indul az M4-en Magyarország első autóversenyző tehetségkutató műsora gyerekekkel.

Annak ellenére, hogy itthon igen népszerű az autóvezetés, illetve az autóvezetői tudást próbára tevő sportok, maga a műfaj nem nagyon került reprezentálásra sajátgyártású produkciókban, mindössze közvetve az autós műsorokban, illetve a VIASAT3 pocsék sofőrt kereső realityjében, a Sofőrökben. Éppen ezért számít újdonságnak A jövő négykeréken című produkció, melyről részleteket ugyan csak jövő héten fogunk megtudni, azonban az már most kiderült, hogy autóversenyző tehetségkutatóról van szó, melyet gyerekek részére rendeznek.

A jövő négykeréken az M4-en fog indulni nemsokára, műsorvezetője pedig Müller Attila lesz. A műsor készítője Horváth Norbert, aki egy nyári interjújában sokat mesél a műsorról, többek között elmondja, hogy a jelentkezők közül egy szimulátor segítségével választották azt a 120 gyereket, akiket visszahívtak a tévés felvételre, ahol a 20 legjobbat keresték. A valódi autózás előtt még egy gokartos részre is sor került, ahol négy mentor (Matics Zsolt, Katona Gellért, Kecskeméti Balázs, Klausz Kristóf) segítségével kiválasztották a 8 legtehetségesebb gyereket, akiket egy évadon keresztül mentoráltak, hogy a műsor végére a győztes egy komoly versenyszerződést nyerjen, illetve egy éves felkészítő programot és média megjelenést, amivel elindíthatja leendő karrierjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • arty #2
    Napersze. 1 évet talán lehuzhat a kölök a nyereménycsapatnál, aztán kukázzák és jön aki fizet a versenyzésért.

    De lehet eleve havergyerek nyer. Államitévé, magyarország. Ugyanmár :))
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.11.15. 13:02:33
  • Szefmester #1
    Végre egy olyan "tehetségkutató" ami nem csak arra pályázik hogy a szerencsétlen jelentkezőket megcsócsálja a bulvármédia, és miután már nem termel hasznot, elfelejtsék.

    Nemzetközileg egy ilyen már létezik. Sőt a Gran turismo játék is évente indít egy akadémiát ahova a játék az első selejtező. A végső győztes pedig szerződést kap egy csapatnál.