Szekeres Viktor

Végre magyar előzetes a Pixar új zsenialitásának

Már csak alig egy hónap van hátra a Dinó tesó magyar premierjéig.

Fura módon itthon általában igen közepesen teljesítenek bevétel tekintetében az Amerikában általában kasszát robbantó Pixar-mozifilmek, de talán a legújabb, a Dinó tesó (The Good Dinosaur) végre az elvárások szerint fog teljesíteni. Az Amerikában november 25-én bemutatásra kerülő filmet itthon december elején láthatjuk viszont a multiplexekben a Forum Hungary forgalmazásában.


Az animációs stúdió legújabb filmje azt vizsgálja meg, hogy mi történt volna akkor, ha nem halnak ki a dinoszauruszok. A Lucas Neff, John Lithgow, Frances McDormand, Bill Hader és Neil Patrick Harris szinkronhang-közreműködésével készülő film ugyanis egy olyan világban játszódna, melyben a dinoszauruszok kihalását előidéző aszteroida elkerülte a földet, így az óriás állatok továbbra is vígan élik életüket. A filmet Peter Sohn rendezte, akinek ez az első mozifilmje, de a Pixar-rajongók már ismerhetik a munkáját, hiszen ő készítette a Partly Cloud című rövidfilmet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #4
    Korhatár: 6 év

    Nekik pont jó lesz. :)
  • dante3 #3
    Szerintem a fiatalabb korosztálynak tetszeni fog, és ők a célközönség! Bár 40 éves fejjel én is csípem a Pixar munkáit! :)
  • bunny #2
    Nem érzem hogy ez olyan nagyon robbantana.
  • donatus13 #1
    Egyébként azért mert a pixar csinálja már zsenialitás ?:D szerintem kifejezetten klisésnek és erőltetettnek tűnik.