Szekeres Viktor

Hangyaember más Marvel-filmben is szerepelni fog

Scott Lang benne lesz az Amerika kapitány 3-ban.

A Walt Disney Studios és a Marvel Studios tegnap bejelentette, hogy legújabb közös filmjük, a Hangya (Ant-Man) bevételei világszerte meghaladták az 500 millió dollárt, s idén ez már a negyedik Disney-filmre mondható el. Ha a Marvel-filmeket nézzük, akkor kijelenthetjük, hogy a szuperhősök iránti éhség a nézők részéről sem csillapodik, hiszen zsinórban a hetedik filmnek sikerült átlépnie ezt az álomhatárt a Marvel Studios gyártásai közül.

A népszerűség egyik következménye természetesen az, hogy lesz Hangya 2, melyet 2018-ban mutatnak be a mozik Ant-Man and The Wasp címen. És persze innentől kezdve a Hangyaembert is szerepeltetni "kell" más Marvel-filmekben. Paul Rudd így természetesen fel fog tűnni az Amerika kapitány: Polgárháborúban (Captain America: Civil War), mely 2017. első felében kerül a mozikban, s melynek első előzetesét a hírek szerint a közönség az új James Bond-film kópiái előtt láthatja Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    Plakatrol nem tudok, de ezt mar minimum julius ota lehetett tudni....
    http://www.ibtimes.co.uk/ant-man-become-giant-man-captain-america-3-director-teases-literal-giant-growth-superhero-1512725

    "New details regarding Ant-Man's "big" appearance in Captain America 3: Civil War have surfaced online. Rumours of Scott Lang taking on the Giant-Man form in Civil War have been circulating for quite some time now. While Ant-Man is confirmed to appear in the upcoming Marvel film, not much is known about the details of his role."
  • zetortraktor #2
    Az azért is szép teljesítmény, mert még nincs is plakátja a filmnek - pár hónapja meg főleg nem volt. A rajongói plakát nem hiszem, hogy bárkit érdekelne.
  • Cickány90 #1
    Öhm, már pár hónapja szerepelt a plakáton is.