Szekeres Viktor

Az év legmerészebb plakátját kapta Leonardo DiCaprio új filmje

Csodás és merész lett A visszatérő plakátja.

Egyes mozifilmes plakátok azért merészek, mert meglehetősen grafikusak, meghökkentő dolgokat ábrázolnak, más plakátok pedig azért, mert nem töltik be 100%-osan a reklámozási funkciójukat - például nem szerepel rajtuk a kiemelt színészek feje és/vagy neve. Míg például a Marvel-filmeket sosem kell félteni, addig az itthon A visszatérő címen valamikor a jövő év elején bemutatásra kerülő The Revenant plakátja szép lett, a koncepciója is rendben van, de kifejezetten merész, hogy nem rágja a szánkba például a főszereplő vagy a rendező nevét.

Amennyire erős lett tehát a film előzetese, annyira visszafogott a plakát. A filmben egyébként DiCaprio egy prémvadászt fog játszani, akit szétmarcangol egy grizzly medve, majd ráadásul még ki is rabolják és sorsára hagyják társai. A 19. században játszódó történet szerint a főhős túléli a történteket és bosszút áll az őt cserben hagyókon. További szereplők: Domhnall Gleeson és Will Poulter. Az Oscar-kedvenc Alejandro González Iñárritu által rendezett film, melynek forgatókönyvét a Mark L. Smith írta Michael Punke regénye alapján, karácsonykor kerül bemutatásra sor Amerikában limitált kópiaszám mellett, majd két héttel később, január nyolcadikán széles körben is terjesztésre kerül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ragnaar #6
  Az internet korában már kb. nem sok jelentősége van a plakátoknak. Az adott film plakátjából értesülnek a legkevesebben a premierről. Mármint ugye ha ki van ragasztva az utcán. Egy fölösleges sallang ami megmaradt.
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.28. 10:57:10
 • Zombee #5
  Soha nem mentem még moziba egy plakát miatt.
 • tom_pika #4
  csatlakozom
  :)
 • norbre #3
  legalább nem egy tucatplakát
 • DantszEE #2
  Merész = Édes keveset mutat = Kisebb érdeklődés
 • Zombee #1
  Merész... merész egy félbehasított pina lenne, ez nem merész, csak visszafogott.