Szekeres Viktor

Együtt forgatják az Alien 5-öt és a Thor 3-at

Ausztrália 50 millió dollárt költött arra, hogy hollywoodi gigaprodukciókat csábítson magához.

A Marvel Studios hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Thor-sorozat harmadik epizódja, mely a Ragnarok alcímet viseli, 2016. júniusától Ausztráliában, egész pontosan Queenslandben fog forogni. Ennek megfelelően a produkció előkészítése már januárban el fog kezdődni. Louis D’Esposito, a Marvel Studios társelnöke a döntés kapcsán Queensland természeti adottságait emelte ki, mondván nagyszerű háttérrel fog szolgálni a film történéseihez, de valószínűleg ennél sok fontosabb tényező az ausztrál fél által biztosított adókedvezmény.

Az ausztrál produkció érdekessége, hogy így a Thor: Ragnarok forgatására az Alien: Paradise Lost szomszédságában fog sor kerülni, hiszen a 20th Century Fox is itt fogja felvenni az új Prometheus jeleneteit Ridley Scott irányítása mellett. A két film összességében több, mint 300 millió dolláros offshore beruházással fogja megtámogatni Ausztrália gazdaságát, és a becslések szerint több, mint 3000 munkahelyet biztosít majd a helyieknek, valamint több ezer ausztrál vállalkozás által nyújtott szolgáltatás is részesülni fog a hollywoodiak által elköltendő összegekből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #6
  • Csacsis #5
    Látom te értessz ehhez! :D
  • Zombee #4
    Azt hiszed, ez vicces? Ilyen borzalmak léteznek. :)


    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2015.10.28. 08:49:36
  • Csacsis #3
    Ti nemértetek ehhez!
    Alien Vs Thor! :D
    Később Alien Vs Thor Vs Predator Vs Batman Vs Gandalf...
    ::Đ
  • Gab0523 #2
    Teljesen igazad van: A Paradise Lost a Prometheus folytatása, kvázi, az Alien előzmények második felvonása.
    És szerintem nem is együtt forgatják, csak egyszerre/ugyanott. -kivéve, ha a cikkíró értelmezése szerint Ő minden éjjel együtt alszik a szomszédasszonnyal/családdal. :)
  • Ragnaar #1
    "az Alien: Paradise Lost szomszédságában fog sor kerülni, hiszen a 20th Century Fox is itt fogja felvenni az új Alien-film jeleneteit Ridley Scott irányítása mellett."

    Tévedést sejtek a fenti sorokban, az Alien 5-öt Blomkamp rendezi, a Paradise Lost elvileg a Prometheus2 másik címe volt amit meg ugye Scott rendez, de hát mit lehet tudni...
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.25. 20:24:10