Szekeres Viktor

A Mentőexpedíció itthon is elveri a Csillagok közöttöt

Ridley Scott - Christopher Nolan 1-0 Magyarországon is.

Pár napja arról számolhattunk be, hogy Ridley Scott új scifije, a Mentőexpedíció bevétel szempontjából jobban fog teljesíteni az amerikai mozikban, mint a Christopher Nolan-féle Csillagok között, s most már az is biztosnak tűnik, hogy itthon is előbbi fog győzedelmeskedni, mind nézőszám, mind szerzett bevétel tekintetében. S ezt azért jelenthetjük ki ennyire biztosan már most, mert a Mentőexpedíció eleve jobban nyitott, mint a Nolan-film, s úgy tűnik, hogy a bevételei sem esnek vissza olyan mértékben, hogy ne tarthatná meg az előnyét.

Míg a Csillagok közöttöt első hétvégéjén 64 150-en látták, addig a Mentőexpedíció 66 218 nézőt regisztrálhatott, mely szám a Cinema Citys filmünnep miatt még a negyedik héten is 54 778 volt, tehát a film 18 nap után 210 466 eladott jeggyel áll az év végi összesített toplistán. Nolan filmje ugyanennyi idő alatt 183 904 nézőnél tartott 32 200-as harmadik hétvégés teljesítmény mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #5
    törölgetjük a kommenteket? rossz emberel baszakodsz....

    "csillag közöttött"

  • Agamemnon #4
    Korrigáld ezt a részt kérlek:

    hogy bevétel tekintetében Ridley Scott új scifije, a Mentőexpedíció bevétel szempontjából
  • ostoros #3
    Számomra attól nagy élmény ez a történet, mert egy elvileg halálraítélt ember képes életben maradni, méghozzá úgy, hogy az agyát használja. Vagyis abban jeleskedik, ami emberré tesz minket.