Szekeres Viktor

Magyar plakát érkezett Luc Besson nagyszabású, időutazós scifijéhez

1,5 év múlva lesz csak a premier, de magyar plakát már van hozzá.

Decemberben kezdi el forgatni Luc Besson új filmjét. a Valerian és az ezer bolygó városát, melynek premierje jelen állás szerint 2017. július 21-én lesz. A Dane DeHaan, Cara Develgine és Clive Owen főszereplésével tervezett nagyszabású scifi alapanyagául egy francia képregénysorozat, a Valerian és Laureline szolgál, melynek története a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség technológiai fejlettsége olyan szintre emelkedett, amely lehetővé teszi az időutazást.

A film hazai forgalmazója, a Big Bang Media a következő szinopszist adta ki hozzá: Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Parancsnokuk útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TokraFan #8
    Utálom az időutazós filmeket. Még egyetlen értékelhetőt sem láttam. Legtöbb esetben csak arra jók, hogy kiírhassák a SciFi jelzőt, miközben a filmek 95%-ban mai környezetben játszódnak...Bár itt a jelek szerint nem erről lesz szó, én mégis szkeptikus vagyok...Meglátjuk...
  • BrockSamson #7
    Ebben igazad van, sot en a Kulonvelemeny sorozatra utaltam. Tovabbra sem mondom, hogy rossz rendezok lennenek, csak azt, hogy az iparban szokassa valt a nevukkel eladni valamit, ami aztan nem mindig hozza a minoseget.
  • Zombee #6
    Te most kevered. A felsoroltakból csak a Különvélemény volt Spielberg rendezése. A Transformers-en valószínűnek tartom, hogy nem sokat dolgozott kreatívan.
  • BrockSamson #5
    Spielberg utobbi evekben: Transformers filmek, Cowboyok és urlenyek, Terra Nova, A folyo, Extant, A bura alatt, Kulonvelemeny. Nem kifejezetten egy minosegi sorozat...
    Oke a Super 8 egesz jo volt.

    Luc Beson: az Az otodik elem ota nem volt ertekelheto alkotasa.

    Nem mondom, hogy szar lesz a film, csak azt, hogy a nev onmagaban mar nem jelent semmit.
  • paby88 #4
    nem tűnik rossznak a sztori majd meglátjuk mi sül ki belőle.
  • Zombee #3
    Az ő esetében mindegy, mert évek óta egyik minőségben sem adta a nevét jó filmhez.
  • zetortraktor #2
    Ú, mindkettőnek volt az elmúlt három évben 4 produceri filmje, hú! "Minden". És Móricka.

    Nem mindegy, hogy rendező vagy producer. (Mondjuk az marhaság, hogy nem jelent semmit, hiszen elég sokat jelent, mondjuk azt, hogy sikeres lesz a film. És senki nem veszi meg őket, hanem nekik van egy cégük, amivel csatlakoznak azokhoz a projektekhez némi gyártókapacitással, melyben pénzt látnak.)
  • BrockSamson #1
    Luc Besson neve kb. annyit jelent, mint Spielberg neve, vagyis nagyjabol semmit, mivel az utobbi evekben par dolcsiert mindenhez megvehetted oket "producernek".