Szekeres Viktor

Újabb scifi tévésorozat megszüntetését jelentették be

Az Extantnek befellegzett, nem folytatódik Mickey Fisher scifije.

A scifi-rajongók szomorúságára a CBS csatorna pénteken bejelentette, hogy megszünteti az Extant című szériáját, melynek főszereplője Halle Berry volt, készítője Mickey Fisher, egyik executive producere pedig Steven Spielberg. Az első szezonjában heti 5-6 millió néző által követett szériát az Under The Dome 2013-as premierje mintájára indították el, azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, már a kezdetek kezdetén látszott, hogy a közönsége közel sem érdekli annyira, mint a Stephen King-adaptáció a kezdetekben. A második évad utolsó részét 4,5 millióan látták Amerikában, s a nézők közül még egymillióan sem tartoztak a kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályba.

A Steven Spielberg-féle Amblin Television által gyártott sorozat 2014-ben a CBS csatornán került bemutatásra. A történet középpontjában egy űrhajósnő állt, aki egy, az űrben eltöltött esztendőt követően találkozik ismét a családjával - s mindez természetesen nem zajlik zökkenőmentesen, többek között azért nem, mert 13 hónapos, szóló kiküldetéséről terhesen tér vissza. A második évadban a sztori más irányt vett az új vezető íróknak köszönhetően, azonban a mesterséges intelligenciák hódításáról szóló történet sem hozott új nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sata75 #4
    arról szól a cikk, hogy nem...
  • laci0604 #3
    Jézusom, ez a sz@r még mindig megy?
  • kalapos01 #2
    Befejezték. Utána meg elkezdték a 3. évadot, mert nyilván nem fogják anélkül abbahagyni, annak nincs értelme. Ha parázol valamiért, megállítod egy perccel a vége előtt és elégedett leszel.

    De miért nem az érdekel, hogy jó-e?
  • Andrevv #1
    Valaki nézte ezt a sorozatot? Befejezték a történetet vagy csak úgy abbahagyták?