Szekeres Viktor

Három titkos Marvel-mozifilmet jelentettek be

Nem csak a Hármas Fázis bővült, de a Négyes is kapott némi utánpótlást.

Tegnap adhattunk arról hírt, hogy folytatódik a Hangya, minek hatására a Fekete Párduc premierjét a nyári időpontról tél végére hozta előre a Marvel Studios. Azonban nem ez volt az egyetlen változás, ami a Disney tervezett szuperhős filmjeit érinti. Az ugyancsak apró kozmetikázásnak tűnik, hogy az eredetileg 2018. november másodikán bemutatni tervezett Captain Marvel-film premierjének új dátuma 2019. március nyolcadika lett, azonban akadnak olyan hírek is, melyek mindenképp találgatásra kényszerítik a rajongókat.

A Marvel Studios ugyanis három új filmet, és azok amerikai bemutatójának dátumát jelentette be - és mindhárom afféle cím nélküli, titkos projektként fut jelenleg. Ezekkel a filmekkel a tervezett tavasz - nyár - ősz végi menetrendet tervezi tartani a Disney. Ez azt jelenti, hogy az első 2020. május elsején, a második 2020. július tizedikén, míg a harmadik 2020. november hatodikán lesz először látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Eleve Vasember is csak másodvonalas volt és hogy prosperál, alázta Thort és Amerika kapitányt. Hangyáról meg a Galaxis őrzőiről nem is beszélve. Nagyon el van tévedve, aki azt hiszi, hogy kiégnek a nézők.
  • Sequoyah #1
    Huha, egyre tobb ismeretlen szuperhos bukkan fol. Az elsovonalas hosok kiegesevel lehet a nezok is ki fognak egni es elpartolnak.