Szekeres Viktor

Tévés rebootot kap a Halálos fegyver

Az eredeti készítők áldásával készül a Halálos fegyver rebootja.

Pár hónap múlva kezdődik a tévében a Csúcsformában (Rush Hour) sorozat, s úgy néz ki, hogy jövőre is kapunk egy két rendőrös buddy komédia krimisorozatot. Az amerikai FOX csatorna ugyanis feltételes pilotkészítési megbízást adott a Warner stúdiónak egy Halálos fegyver (Lethal Weapon) reboot sorozat készítésére. A pilot forgatókönyvét Matt Miller írja, aki tavaly a Forever című krimit jegyezte.

A tévés Halálos fegyver főszereplője egy egykori tengerészgyalogos lenne, bizonyos Martin Riggs lenne, aki jelenleg a texasi rendőrség állományában dolgozik, s aki miután elveszti feleségét és kisgyerekét, Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Roger Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívrohamot kapott, aminek köszönhetően próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Mel Gibson és Danny Glover előkapják járókereteiket, és legyőzik a szomszédos nyugdíjas-otthont uraló, nyugger maffia 80 éves vezetőit.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2015.10.18. 04:26:09
  • Ragnaar #4
    Jah mármint hogy lesz belőle, ha már biztos.
  • Ragnaar #3
    Prosztó krimisorozat lenne belőle szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.05. 14:20:57
  • Gauge #2
    Az!!! Miért kellene reboot már reboot????? Inkább folytássák. Csak össze tudnak hozni valami nézhetőt ezekkel a nyugdijasokkal:)
  • Dewri #1
    Miért... Eh. Bukta...