Szekeres Viktor

18+: Az év legelborultabb filmelőzetese a Jakuza apokalipszisé

Érdekes műfajmixtúra lett a Jakuza Apokalipszis.

A híres-hírhedt japán rendező, Takashi Miike idén két filmmel jelentkezett (nemsokára elér a százas álomhatárhoz!), melyek közül érdekesebbnek mindenképp az eredetiben Gokudou daisensou címen futó Yakuza Apocalypse tűnik, mely hazájában már egy ideje látható a mozikban, Amerikában viszont az elkövetkező hetekben, egész pontosan október kilencedikén kerül bemutatásra - moziban és VOD-formátumban is.


A történet dekódolását az előzetest megnézőkre bízzuk (a központi figura egy jakuza főnök, aki mellesleg vérszívó vámpír is), akik azonban nem akarnak semmilyen poént lelőni maguknak, azoknak annyit megsúgunk, hogy a Meghallgatás és az Ichi The Killer rendezője ezúttal egy posztapokaliptikus, vámpíros, harcművész, gengszterdrámát készített. A végeredmény remélhetőleg pont olyan elborult lesz, mint a fenti videó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Takashi Miike-ot még az áljapánrajongóknak sem hozzák ide, az imdb-n nagyon kevés filmjénél látok magyar címet. A Sukiyaki Western Django kijött nálunk, Tarantino miatt el is kezdtem, de nem az én világom - gyk. nagyon nem tetszett. :)
    Az igazi áljapános amúgy animét néz és j-rockot hallgat, őket nem izgatja a Machine Girl és a Killer Pussy.
  • professional #4
    Uhhh....rengeteg füvet kell vennem ha megjelenik!
  • szabi0 #3
    Minap láttam:
    Big Tits Zombie

    Remekmű.
  • FoodLFG #2
    erre kíváncsi a nyugat Japánnal kapcsolatban, és az ilyen filmeket, anyagokat kapja fel a nevetséges hatásvadász nyugati média is. tudják, hogy erre megy a sok gaijin zombi.

    vannak ezek az áljapánfilm rajongók mo-n is, akiknek fingjuk nincs semmiről, őket csak a weirdo japán érdekli, amin jól meglehet botránkozni, hogy hát de betegek, saját maguk pedig mennyire nem.

    mondanám, hogy nézzenek meg egy Nobody knows-t vagy egy lazább My Little Sweet Pea-t...
    de minek.


    ettől függetlenül a film jónak ígérkezik.
  • zola2000 #1
    Amerikában mindig ilyen véresebb durvább filmeket vesznek át, illetve az a minimális japán film ami magyar szinkronnal találni mind ilyen 18as horror, ami hazájában néha az éves top100 végébe se fér bele, durva hogy ami itt top 10es japán/koreai/kínai/thai (stb) film akármelyik évben www.boxofficemojo.com/intl/japan/yearly az soha nincs szinkronosan, csak mindig ilyenek, meg néha uncsi művészfilmek.

    gondolom ami elől van az tényleg jó és drágább a lisenc, mégsem hozna sokkal több nézőt.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.09.27. 16:33:53