Szekeres Viktor

Meglepő címet kapott a Prometheus 2

Csak a Prometheus 4 fog kapcsolódni az Alien-filmekhez, azonban cím alapján már a második rész is megteszi.

Tovább folytatta Ridley Scott új filmje, a Mentőexpedíció (The Martian) sajtókörútját, s természetesen továbbra is kap olyan kérdéseket az újságíróktól, melyek nem a Matt Damon főszereplésével részben Magyarországon forgatott scifivel kapcsolatosak, hanem mondjuk a Prometheus második epizódjával. És meglepő módon a legújabb hírt nem valamelyik vezető filmes oldal hozta le, hanem a HeyUGuys.

A rendező pár napja még arról beszélt, hogy legalább három további epizódban gondolkodik a Prometheus kapcsán, melyekből az egyik konkrét kapcsolódási pontot jelentene az Alien-franchise-hoz, most pedig elárulta, hogy mi lesz az első Prometheus-folytatás címe: Alien: Paradise Lost. A cím, amellett, hogy Milton Elveszett paradicsomára utal, a Prometheus egyik párbeszédében is felbukkan, melyet Elizabeth Shaw folytat édesapjával, aki azt mondja, hogy oda kerülnek a halottak. (A filmesek egyébként jelenleg a Prometheus folytatásában központi szerepet kapó, a Mérnökök otthonát jelentő új bolygót nevezik Paradise-nak.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #1
    Kíváncsi leszek, hogy sikerült-e rendbeszedni a Prometheus1 következetlenségeit. Túloznék, h azt mondanám, hogy optimista vagyok, inkább csak kíváncsi.