Szekeres Viktor

Vin Diesel rég volt olyan menő, mint Az utolsó boszorkányvadász plakátján

Vin Diesel igencsak menő új filmjének végleges plakátján.

Végre ráerősítette Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter) marketingjére, hiszen a remek új előzetes után egy bőven elfogadhat plakát is érkezett hozzá. Vin Diesel fantasyjét itthon október 22-től nézhetjük meg, egy nappal az amerikai bemutató előtt, s ha a hazai vetélytársak címeit nézzük (Aferim!, Ételművész, Pán, Sicario - A bérgyilkos, Az utolsó boszorkányvadász, Veszettek), akkor azt kell mondanunk, hogy nem sok esélye lesz arra, hogy megcsípje a legnézettebb új filmnek járó nemlétező címet.

A film hivatalos magyar szinopszisa a következő: "500 évvel ezelőtt háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak az ördögi ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült megölnie a boszorkák mindenható királynőjét. Azonban a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halál. "


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #9
    Tényleg, elkerülte a figyelmemet, hogy ebben a filmben van olyan, hogy túlvilág. :)
  • Ragnaar #8
    "Nekem inkább az szúrja a szemem, hogy _megátkozta_ a halhatatlansággal... Én örülnék, ha halhatatlan lennék, legalább mindenre lenne időm. :)"

    Csakhogy neki volt beloved lánya és felesége, és úgy a halhatatlanság már nem annyira fun, ha azért nem találkozhatsz velük a túlvilágon, mert halhatatlan vagy. Amúgy egyetértek én se nevezném a halhatatlanságot átoknak általános esetben (meg persze ha lenne olyan.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.09.23. 17:31:24
  • wraithLord #7
    "Ha a Queen halhatatlan volt (gondolom termeszetes uton volt az, eroszakos halalt ezek szerint halhatott) akkor mi is tartotta vissza Kauldert, hogy "veletlenul" elhulljon az evszazadok alatt es viszontlathassa a feleseget es lanyat a tulvilagon?"

    A kötelességtudata. És annyira profi volt, hogy sosem bénázott el semmit (ezek szerint). :D

    Amúgy nem biztos, hogy a Queennek az Elfekhez hasonló halhatatlansága volt (tehát meg lehet ölni, de a természetes halál sosem éri utol), hanem lehet, hogy pl. a Highlander-hez hasonlóan csak úgy lehet megölni, hogy levágják a fejét, mint sok legendában/mesében... vagy egyéb speciális körülmények között (pl. ezüsttel, karó a szívbe stb.)

    (Ha Kauldert bárhogy meg lehet ölni, az csak annyit jelent, hogy a Queen nem egészen olyan halhatatlansággal átkozta meg, mint az övé. :D)

    ----
    Nekem inkább az szúrja a szemem, hogy _megátkozta_ a halhatatlansággal... Én örülnék, ha halhatatlan lennék, legalább mindenre lenne időm. :)
  • cateran #6
    Hat akarki forditotta, jol pofan kellene vagni..."enyhen" fontos szavak maradtak csak ki, pl
    "ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától."
    az angol:
    "forever separating him from his beloved wife and daughter in the afterlife."
    Az afterlife (tulvilag, halal utani elet, etc) nelkul kb semmi ertelme a mondatnak...

    Aztan " the QUEEN WITCH is resurrected and seeks revenge on her killer " Szoval kurvara nem kell megallitani mar senkit, bar az is igaz, hogy az angol synposis szerint ezt Kaulder nem tudja..."However, unbeknownst to KAULDER....)
    Mondjuk az angolban is vannak fura dolgok....
    "In the moments right before her death, the QUEEN curses KAULDER with her own immortality"
    Ha a Queen halhatatlan volt (gondolom termeszetes uton volt az, eroszakos halalt ezek szerint halhatott) akkor mi is tartotta vissza Kauldert, hogy "veletlenul" elhulljon az evszazadok alatt es viszontlathassa a feleseget es lanyat a tulvilagon?
  • AZUL #5
    mondjuk ilyen voltmár, hoyg egy menniyre elsőre nem odaillő embert válogattak a szerepre, azt mégis mekkora siker... csakhogy pl a Bond-ot vagy a Batman-t felhozzam... (de sorolhatnám még...) márpedig akár tetszik akár nem a színész nagyon is sokat tesz azért, hoyg a film sikerre menjen...
  • heist #4
    Jesszus, minek?

  • Sir Cryalot #3
    menő színész + alakoskodás = ihaj csuhaj
  • tomboy013 #2
    Ez az ember mennyire nem illik egy ilyen stílusú filmbe.
  • Zombee #1
    Tucatplakát, ez mitől menő?