Szekeres Viktor

Halasztják az új Star Trek-mozifilm premierjét

Július eleje helyett a hónap második felétől lesz látható az új Star Trek.

Az eredeti tervek szerint 2016. július nyolcadikán került volna sor az új Star Trek-mozifilm, a Star Trek Beyond amerikai mozis premierjére, azonban a Paramount Pictures bejelentette, hogy a filmet két héttel később, 22-én fogja inkább bemutatni. Sajtóértesülések szerint ennek az lehet az oka, hogy a július elsejére kiírt Tarzan-premier megkaparintott pár htren az összes IMAX-vásznat, így a Star Treknek már nem jutott belőlük.

Így július nyolcadika kvázi kiadóvá vált, hiszen jelenleg mindössze egy Foxos komédia, a Mike & Dave Need Wedding Dates kerül akkor mozikba, valamint a Universal jópofa animációs filmje, a The Secret Life of Pets. 22-én a Star Trek Beyond mellett még bemutatásra kerül Amerikában Guy Ritchie King Arthurja, valamint a legújabb Jégkorszak-epizód, az Ice Age: Collision Course. A 2016-os július egyébként is igen húzósnak ígérkezik, hiszen elsejétől a Tarzan mellett még látható lesz a Spielberg-féle HABÓ, 15-én kerül bemutatásra az új Szellemirtók, a hónap végén pedig az új Bourne-epizód Matt Damon főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Várj csak, majd lesz film, amiben Tarzan fekete nő, és leszbikus is.
  • Tinman #1
    "A 2016-os július egyébként is igen húzósnak ígérkezik, hiszen elsejétől a Tarzan mellett még látható lesz a Spielberg-féle HABÓ, 15-én kerül bemutatásra az új Szellemirtók"

    Az k. élet, hogy húzós lesz... ezeket a fosokat végignézni, mocsok húzós lenne.

    Tarzan. Tarzan? TARZAN??? De most komolyan? TARZAN? 49939333 feldolgozása volt már. A női Szellemirtók meg egy gyalázat.