Szekeres Viktor

Tom Cruise újabb jó scifi főszereplője lehet

Talán Tom Cruise főszereplésével megvalósulhat a Luna Park.

Tom Cruise úgy tűnik, igencsak előrefele próbál gondolkodni, ugyanis már nem csak azt tudjuk, hogy következő filmje a Mena című drogthriller lesz, majd pedig leforgathatja Jack Reacher, és talán A holnap határa második részét, valamint idővel a Mission: Impossible 6-ot, de már újabb főszerepet illetően bocsátkozott tárgyalásokba. Ez a főszerep pedig nem más, mint a Luna Park című scifi filmé, amit teljesen véletlenül az a Doug Liman rendezne, akivel a színész már A holnap határán is együtt dolgozott, s akivel a Menát fogja forgatni.

A Variety értesült úgy, hogy Cruise-t megkeresték a Luna Park producerei, hogy vállalja el filmjük főszerepét. A Luna Park pár renegát munkatársról szól, akik elutaznak a Holdra, hogy onnan ellopjanak egy energiaforrást. A projekt érdekessége, hogy Liman már korábban is megpróbálta megvalósítani, 2011-ben Chris Evans és Andrew Garfield lett volna a főszereplője, amikor azonban a előirányzott költségvetés a 100 millió dollárt is átlépte, a film finanszírozásában szerepelt vállaló Skydance kiszállt a produkcióból, mely így dugába dőlt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrGabor #3
    Cruise az egyik legkiválóbb színész generációjából, bármit eljátszik az ürge. Eszköztára, gesztusai révén egyszerűen élmény, amit csinál. A többi az adott szerep lehetőségeitől függ, ugye. Sci-fi témában mindig öröm látni.
  • ElNano #2
    Cruise szép lassan sci-fi ikon lesz. :) Én simán el tudtam volna képzelni az Interstellar főszerepére is. Persze nem egy McConaughey, de pacekra illett volna a karakterhez és Cruise neve is garancia egy jó kis sci-fi esetében. Meg amúgy is.
  • Wittgen #1
    Hajrá, Cruise az elmúlt kb 10-12 évben olyan filmekben szerepelt, amelyek nálam mind megütik a mércét. Külön örülök, hogy az sz témát is erőlteti. A csávó nincs olyan jó színész, mint DiCaprio vagy Pitt, de elég szórakoztató darabokat tud a vászonra feltenni.