Szekeres Viktor

Egy repülőn játszódik az új The Walking Dead-sorozat

Újabb digitális sorozatot kap a The Walking Dead tévés univerzuma.

Annak ellenére, hogy Amerikában a jelenleg futó műsorok közül nincs nézettebb sorozat a fiatalok körében, mint a Fear The Walking Dead, s annak ellenére, hogy a The Walking Dead pedig a legnézettebb 18-49-es sorozatnak számít, az AMC csatorna mindent megtesz szériái promóciója érdekében. A legújabb ötletük egy digitális sorozat lesz. Korábban a The Walking Dead első szezonjai előtt már kiadtak websorozatot a fő kalandokhoz, most viszont egy új koncepcióval próbálkozik meg a csatorna.

A tervek szerint az új digitális széria The Walking Dead reklámszüneteiben kerül leadásra, de az összességében 30 perces történet a Fear The Walking Deadhez fog tartozni és egy repülőgép fedélzetén játszódik majd, ahol valaki fertőzötté válik. A csatorna terve az, hogy e széria keretei között mutassa be a spinoff sorozat második szezonjának egyik új szereplőjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Mumbay Walking Dead, ahol a zombik két zabálás közt táncolni is fognak.:)
  • Wittgen #3
    Összességében 30 perc lesz az egész mellékszál, nem hiszem, hogy ne lehetne tartalmasan kitölteni.
  • tigeroo #2
    végén jön majd a hawaii walking dead, ulánbátori walking dead, középkori walking dead....

    amíg eladható addig jöhet, a walking dead + a fear még nekem dunszt elég, csak ne essenek a ló túloldalára!
  • Lapajka #1
    Hát az félő hogy rohadt unalmas és egysíkú sorozat lesz... hacsak nem valami nagyon zseniális brigád csinálja, akik képesek végigvinni a sztorit érdekesen és izgalmasan úgy, hogy végiga csak egy repülőgépen játszódik... namost erre az esély igen csekély, ismerve általában a sorozatok nívóját... tisztelet a kevés kivételnek....