Szekeres Viktor

Itt a Grand Theft Auto-film előzetese

Daniel Radcliffe a GTA mellett kardoskodik a Gamechangersben.

Az angol közszolgálati tévécsatorna, a BBC szeptember közepén mutatja be a Gamechangers című tévéfilmet, melynek főszereplője nem más, mint Daniel Radcliffe, és lejjebb megnézhető a produkció első előzetese. A Gamechangers középpontjában a Grand Theft Auto című számítógépes játék lenne, azonban nem valami adaptációt kell elképzelni, hiszen a film azt a harcot mutatná be, amely a való életben s folyt a GTA-k készítője, valamint egy Miamiban élő ügyvéd között, aki megpróbálta elérni, hogy tiltsák be a játékot annak túlzott erőszakossága miatt.


A Gamechangersben Radcliffe természetesen Sam Housert alakítja, a Rockstar Games társalapítóját és elnökét, az ellenpólusa pedig Bill Paxton. A rendezést Owen Harris vállalta el, akinek inkább tévés munkái számítanak ismertnek, hiszen a Kívülállók (Mifits), illetve a Fekete tükör (Black Mirror) című szériákon is dolgozott. A film forgatókönyvét James Wood írta David Kushner könyve, a Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    "A film azt a harcot mutatná be, amely a való életben s folyt a GTA-k készítője, valamint egy Miamiban élő ügyvéd között, aki megpróbálta elérni, hogy tiltsák be a játékot annak túlzott erőszakossága miatt. "

    Nem fejlesztésről szól.
  • MerlinW #2
    Nem. Ez egy BBC film a GTA játék fejlesztésének történetéről.
  • Zombee #1
    Ez egy Rockstar Games film, te nem okos.