Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk a Jack Reacher 2-t

Már jövő őszre elkészül az új Jack Reacher.

Fura kimondani, de napjaink legnagyobb akciósztárja Tom Cruise, aki akciófilmet forgat akciófilm után, s most már biztos, hogy a következő jelenése a Jack Reacher 2-ben lesz, hiszen a Paramount bejelentette, hogy 2016. október 21-én tervezi bemutatni a filmet. A korábbi infók alapján jó pár dolgot tudhatunk a filmről, többek között azt, hogy Ed Zwick rendezheti (Ellenállók, Áldozat, Szerelem és más drogok), a női főszereplő pedig Cobie Smulders lesz.

A történet Lee Child legutóbbi Jack Reacher-regényén, a Never Go Backen alapulna, melyben a főhős meglátogatja régi, virginiai katonai támaszpontját, hogy egykori kolléganőjével vacsorázzon. Ott azonban megtudja, hogy a nőt letartóztatták és kisvártatva őt is bűncselekmény elkövetésével kezdik el vádolni. Reacher szokás szerint ismét kideríteni kényszerül az igazságot a maga, igen erőszakos módszereivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Egy katonanőt nem olyan tészta/sajtszerű képződménynek képzeltem el, mint amilyen smulders... de hát most éppen ő az egyik trendi színésznő/szövegvisszamondó díszletmajom.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Jöhet. Jó volt az első is Rosamund Pike-al.