Szekeres Viktor

Három várt film forgatását fejezték be a hétvégén

Három nagyszabású "nyári" film forgatási munkálatai értek véget a napokban.

Ilyen is ritkán fordul elő, de múlt hét végén egyszerre fejeződött be három nagyszabású mozifilm forgatása. Előbb Louis D’Esposito, a Marvel társelnöke jelentette be Twitteren, hogy véget értek az Amerika kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) forgatási munkálatai. Ezek viszonylag csendben zajlottak, hiszen nagyrészt stúdióban forgatott a film, zöld hátterek és épített díszletek között, külső felvételeket mindössze Németországban és Puerto Ricóban rögzítettek rövid ideig, ezért nem tűnt fel a neten sok lesifotó.

Ugyancsak letudták a fő munkálatokat az X-Men: Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) esetében, erről Bryan Singer az Instagramon tájékoztatta követőit. Ez azt jelenti, hogy ő végzett, de a second unit további, a színészek és a főrendező jelenlétére immáron igényt nem tartó felvételeket még pár héten át azért rögzíteni fog. És Roland Emmerich, az új Függetlenség napja, az Independence Day Resurgence rendezője is Instagramon kürtölte szét, hogy végeztek a forgatással, most már csak az utómunkák vannak hátra.

A három film közül először az Amerika kapitány 3 kerül mozikba, május hatodikán, ezt fogja követni az új X-Men május 27-én, míg A függetlenség napja 2 június 24-től nézhetik meg a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!