Szekeres Viktor

A Lucy rendezője nagyszabású scifivel folytatja

Clive Owen is csatlakozott a Valerianhez.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Clive Owen is csatlakozott Dane DeHaanhoz és Cara Delevingne-hez, így tovább bővült Luc Besson új filmjének, a Valeriannek a szereplőgárdája. A hírek szerint Owen Arün Filitt parancsnokot fogja alakítani a filmben, melynek két főhőse a Syrte nevű bolygót térképezi fel, mely egy 1000 világból álló rendszer központjának számít. Az űrhajósok feladata az, hogy eldöntsék, hogy az égitest lakói veszélyt jelentenek-e a Földre. A Syrte-re érve egy dekadens arisztokraták által vezetett, hanyatlóban lévő birodalomra lelnek, melyet kitörésre kész forradalom fenyeget.

A Valerian a hírek szerint az EuropaCorp eddigi legdrágább produkciója lesz, alapjául pedig Pierre Christin Valerian and Laureline című 1967-es képregénye szolgál, melyet 21 nyelven már 10 millió példányban értékesítettek világszerte. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor kezdődhet el a forgatás, de ha minden jól megy, akkor a film már 2016-ban bemutatásra kerülhet a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #3
    Mi az, hogy a "Lucy rendezője"? Azt hiszem Luc Besson neve elég ismert ahhoz, hogy ne a filmjére kelljen hivatkozni, ha róla van szó. Ez olyan, mintha Spielbergre úgy hivatkoznánk, hogy a Schindler listája rendezője.
  • Katalizátor #2
    Rossz lehet.
  • Etinger #1
    Továbbra sem tudom túl tenni magam a Lucy orbitális baromság szintjét sem megütő alapötletén.