Szekeres Viktor

Kikerült a netre a Fear The Walking Dead kezdése

Mindenki megnézheti a Fear The Walking Dead kezdését.

Itthon augusztus 24-én, tehát világpremierként kerül bemutatásra a The Walking Dead világában játszódó Fear The Walking Dead, mely afféle társsorozatként kezelendő. A két sorozat között mindössze a történések helyszíne a különbség, no meg az időpontja, hiszen a Fear a zombijárvány kitörésének időszakában játszódik. Itthon az AMC-n lehet majd figyelemmel követni a sorozatot, a kábelcsatorna pedig a bemutatót reklámozva megosztotta az érdeklődőkkel a Fear The Walking Dead nyitójelenetét.


A Los Angeles-ben játszódó sorozat főbb szerepeiben látható lesz Kim Dickens, mint Madison, Cliff Curtis, mint Travis, míg Frank Dillane a fenti jelenetben is látható Nicket, Alycia Debnam-Carey pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez Lizaként, Trvais volt feleségeként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason kapta. Ruben Blades Danielt alakítja az állandó karakterek közül, Lorenzo James Henrie pedig Chris-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lac coo #3
    Miert mi a baj ezzel a harom perccel ? :)
    Jo temat valasztottak, lesz ez olyan jo mi t a Walkind Dead. Meg aztan abban is voltak olyan szezonok, hogy kinlodas volt vegig ez i egy egy reszt :)))
  • zetortraktor #2
    Egyrészt mit közelítsen meg a Walking Deaden? (Nehogymár egy közepes sorozat bármilyen szintet jelentsen.) Másrészt meg ennek az első 3 perce rosszabb volt, mint a Walking Dead 3 perce, annál, amikor Rick és Shane beszélget? Majd októberben, amikor vége lesz, kiderül, hogy mit közelít meg, de művészet lenne nem elérni a Walking színvonalát.
  • sárkánylovag #1
    Megnéztem de ez meg sem közelíti a Walking dead -et