Szekeres Viktor

Új műsorvezetőket jelentett be a TV2

Rákóczi Ferenc és Széll Tamás lesz A milliomos szakács műsorvezetője.

A TV2 idén ősszel új gasztro-vetélkedővel várja a nézőket a képernyők elé. A milliomos szakácsban olyanok versengenek majd, akik dolgoztak már szakácsként, érdeklődnek a modern gasztronómia iránt és úgy érzik, szívesen összemérnék a tudásukat másokkal. A játék epizódjainak győztesei egymillió forinttal lesznek gazdagabbak. A TV2 ma bejelentette, hogy műsor házigazdái Rákóczi Ferenc és Széll Tamás lesznek.

A Milliomos szakács pontos kezdési időpontja még nem ismert, de valamikor ősszel lesz látható először és a tervek szerint hetente fog jelentkezni. A vetélkedő minden adásában 3 szakács versenghet egymással, akiknek egy meghatározott ízvilágban kell főzniük. Konkrét recepteket nem kapnak, a hetente változó tematika ismeretében két fogást kell feltálalniuk a zsűrinek. Érdekesség, hogy a bevásárlás gyorsasági verseny is egyben, és minden játékos csak abból főzhet, ami a kosarában található.

A kész fogásokat a Michelin-csillagos Széll mellett Vrábel Krisztina gasztroblogger és Aczél László étteremkritikus véleményezi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirBubu #2
    ezen az sg-n valahogy mindig úgy várom, hogy mikor bukfencezik keresztül a képernyőn egy ördögszekér, mint egy elnéptelenedett és poros vadnyugati town főutcáján, akkora itt az élet meg a pörgés

    (szerk.) és tessék, csak kérnem kellett


    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.08.04. 20:41:48
  • SirBubu #1
    EGY ÉLŐ, HÚS-VÉR GASZTROBLOGGER IS???

    ezt nem hiszem el, igazi must have lesz ez a műsor, már alig várom! kár, hogy a szüreti szezonig még vagy egy hónap van. hogy fogom én addig kibírni....?