Szekeres Viktor

Még nem tudni, hogy folytatódik-e a Wayward Pines

Ha szerencsénk van, a könyveken túl is megismerhetjük Wayward Pines történetét.

A nyár egyik legnagyobb tévésorozatos sikere Amerikában a Wayward Pines volt, és annak ellenére, hogy a sorozat egy könyvtrilógia adaptálása, s eredetileg csak egy szezonosra volt tervezve, a nézettségnek köszönhetően elkezdődtek a találgatások egy esetleges második évad berendelésével kapcsolatban. Bár a csatorna sorozatzáróként reklámozta az első évad tizedik részét, a készítő, Chad Hodge elmondta, hogy már történtek tárgyalgatások a folytatás lehetőségét megvizsgálandó, s korábbi sajtóértesülések is arra engedtek következtetni, hogy a Fox komolyan gondolja mindezt. Most már csak az a kérdés, hogy sikerül-e a feleknek megegyeznie a feltételekről.

A Wayward Pines az amerikai sugárzással egy időben a hazai FOX csatornán is látható volt, de az itteni nézettségekről nincsenek információink, nem tudjuk, hogy a csatorna berkein belül jól vagy csalódást keltően teljesített-e a széria. Az mindenesetre igen sokat elmond a hazai közönség preferenciáiról, hogy a torrentoldalakon a magyar szinkronos változat sokkal népszerűbb volt, mint az eredeti hangos, köszönhetően annak, hogy ugyanazon a napon elérhetővé vált mindkettő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #13
    neked, te szerencsétlen :D
  • faszomatbele #12
    nekem ugatsz ? verébarcú papagáj
  • Tikal #11
    Mondtam volna hogy végig néztem? Nos, nem néztem :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.08.01. 13:16:15
  • akh01 #10
    @Tikal
    Ha szerinted sz*r volt a sorozat miért nézted végig?
    :)
  • Tikal #9
    ezért regisztráltál egy másik nick-et te szerencsétlen?! :D
  • faszomatbele #8
    tudod mi volt a szar ? amit anyád ma elédrakott a tányérra hülyegyerek
  • Tikal #7
    Nem is nézem :)

    az "inkább ne folytassák" tudod egy vélemény, annyit jelent hogy szar volt a sorozat, nyilván nem fogom nézni ha nem érdekel, mert vannak ezerszer jobb sorozatok.

    A rendezés megítélésével szerintem neked vannak gondjaid, mert még nem láttál jó sorozatot ha ez szerinted rendben volt... mellesleg te is csak "helyenként" tartottad remeknek... ez amúgy mit jelent? Hogy volt egy két jó epizód, vagy hogy egy epizódon belül volt a rendezőnek egy jó pillanata? :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.07.27. 21:56:24
  • zetortraktor #6
    Szerintem nem érted a sorozatnézés koncepcióját. Miért ne folytassák, ha téged nem érdekel? Te ne folytasd, ha nem érdekel. Ők hadd folytassák azok kedvéért, akiket érdekel.

    (Egyébként szerintem a rendezés megítélésével is gondjaid vannak, mert az helyenként remek volt.)
  • zetortraktor #5
    Kint is most volt a finálé, itthon is.
  • Tikal #4
    pontosan.

    remélem feltűnt hogy ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, a véleményem a sorozatról pedig az hogy egy fos, nagyon béna rendezés, karakterek és sorolhatnám, a megfelelő topikban már volt erről szó.. az ötlet ugyan jó volt, de a megvalósítás az gyengére sikerült.... szóval ne folytassák, nem fog hiányozni.