Szekeres Viktor

Rendezőt kapott a Minecraft-mozifilm

Elsőfilmes rendező dirigálhatja a Minecraft-mozifilmet.

Aki járatos a tévésorozatok világában és komédianézési szokásai nem csak az olyan tömegsorozatokra terjed ki, mint a közepesen gyenge The Big Bang Theory, vagy a remek kezdést követően egyre jobban visszaeső Modern család, az tudja, hogy a jelen legviccesebb szériái között igen előkelő helyen áll a Felhőtlen Philadelphia (It's Always Sunny in Philadelphia). Ennek a sorozatnak az egyik készítője és főszereplője az a Rob McElhenney, aki a Warner Bros. Pictures és a Mojang közleménye szerint megkapta a Minecraft-mozifilm megrendezésének lehetőségét.

McElhenny készítőként és színészként tapasztalt, azonban rendezőként még véletlenül sem az. Ugyan dirigált korábban már három Felhőtlen Philadelphia-epizódot, de azokon kívül jóformán csak az FX csatorna egyik tavalyi pilotját, a Pariah-t készítette el, így mindenképpen nagy kihívásként élheti meg a Minecraft-film rendezését. Magáról a tervezett filmről egyelőre szinte semmit sem lehet még tudni, még az is bizonytalan, hogy mikor kerülhet bemutatásra a mozikban, de a rendező személyét követően nem sokkal valószínűleg a közreműködő színészek is kiválasztásra fognak kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandypappa #7
    Igen, alapjába véve még nem is lenne gond az aláröhögéssel, ha azokat mértékkel és akkor használnák, amikor tényleg vicces pillanatok vannak. Ezzel szemben egy átlagos percben van legalább 4-5 és minden karakter mondanivalója végén be kell szúrni. Megint csak mondom hogy van akinek ez kell, de az hogy igényes-e ez a megoldás azt nem hinném. Szerintem a philadelphia a legjobb komédia ami jelenleg fut, nyugodtan be lehet próbálni. Én amugy a 9. évadtol keztem nézni és visszafele néztem az évadokat, nagyon jó volt.
  • bdzsana #6
    A felhőtlen Philadelphia azon ritka sorozatok közé tartozik, amik évadról évadra egyre jobbak. A Big Bang jó volt egy ideig, de már évadok óta nem szól semmiről, csak a szereplők jellemeire építi a poénokat. Az állandó belevihogás meg szörnyű. Miért kell ilyen 2015-ben? Talán nem tudom eldönteni magam mi vicces és mikor kell nevetni?
  • bandypappa #5
    Más. Én pl kaszáltam a tbbt-t és az anyátokat, mert sablonos poénokkal operálnak, a karakterek életidegenek, cukormázas az egész világ és elegem van az aláröhögésből, de van akinek ez kell és ez igy van rendjén.

    Az It's Always Sunny in Philadelphia viszony teljesen más vonalat képvisel, sokkal inkább földhözragadtabb, a karaktereknek is megvannak a jó tulajdonságaik és hibáik, el lehet róluk képzelni hogy léteznek. Számomra sokkal szórakoztatóbbak mint akármelyik random aláröhögős sorozat. Ja és persze Danny Devito!
  • Blacktom #4
    TBBT közepesen gyenge? IMDb-n ugyanannyi az értékelése mint a How I Met Your Mother-nek, több mint a Two and a Half Men-nek és majdnem annyi mint a The Walking Dead-nek. Mi a jó sorozat akkor?
  • Yagami #3
    Gondolom a Hello Kitty filmnek jobban örültök :) Vagy a Tetris-nek. Értelmét én se nagyon látom a dolognak, de ebből még valami jó is kisülhet megfelelő kreativitással. Most volt egy nagyon sikeres Lego Movie, bár gondolom ti akkor is fanyalogtatok, meg se néztétek és/vagy szarnak tartjátok.
  • kissssss #2
    úr isten.....
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Dzsízusz... már csak egy májnkráft film hiányzott...