Szekeres Viktor

Jason Statham is benne lesz a Halálos iramban 8-ban

Jason Statham nélkül már nincs Halálos iramban.

Bár karakterére kellemetlen sors vár a Halálos iramban-széria hetedik részének végén, Jason Statham természetesen vissza fog térni a sikeres franchise következő epizódjára. Ezt maga a Deckard Shaw-t alakító színész erősítette meg az Access Hollywoodnak, azt azonban nem árulta el, hogy visszatérésére milyen körülmények között fog sor kerülni. Statham még annyit megpendített az előkészületben lévő filmmel kapcsolatban, hogy bár nem tudja pontosan, hogy miről fog szólni, de pár részlet már ismertté vált előtte, s azok alapján remek dolgok várnak a nézőkre.

A döbbenetes sikerű, világszerte 1,5 milliárd dollárt termelő Halálos iramban 7-et követő nyolcadik etap 2017. április 14-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, s abban a tervek szerint a legtöbb szereplő vissza fog térni. Ez vonatkozik egyrészt a fő gárdára (Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris" Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black), valamint az elmúlt részekben feltűnt új szereplőkre is, mint Dwayne Johnson és Kurt Russell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #6
  Az első volt a legjobb. Kocsik, csajok, éjszakiai élet, jó hangulat, fiatalság stb stb.

  Ebből az érából kellett volna még vagy 2-3 részt csinálni, utána mehetett volna ez az akciós vonal.
 • kalapos01 #5
  Sajnos? Istenem, hát nem nézed meg, ha sajnálkozol. MInek lezárni egy sorozatot, ami ennyi embert érdekel. Hadd menjen.
 • Lacee83 #4
  Az első részhez képest már nagyon másfelé tart. A 7. rész normális lezárása lenne a sorozatnak ami már így is túl sok részt élt meg. Elég gagyinak hangzik a halálos iramban 10 de sajnos az is lesz....
 • tomboy013 #3
  Statham karaktere (akárcsak az egész 7. rész) rém gyenge volt. Pedig miatta vártam leginkább a filmet, de a 8. részre már biztosan nem váltok mozijegyet.
 • Jawarider #2
  2017 ?? Na neee
 • Gab0523 #1
  Mivel a 7. részt a harmónia jegyében úgy zárták le, hogy Brian a családjával napozik és kiszáll a csapatból, így szerintem esély nincs rá, hogy Jordana Brewster visszatérjen. hacsak nem valami félresiklott cameo részeként.

  Szerk: Cody Walker Cody Walker ... Jack O'Conner (rumored) -Na, ez az érdekes... :)
  Utoljára szerkesztette: Gab0523, 2015.06.29. 15:27:51