Szekeres Viktor

Megnézhető a The Walking Dead-paródia első előzetese

Mozifilmben röhögik ki a The Walking Dead idétlenségeit.

Az NCIS, az Empire és a The Big Bang Theory mellett az egyik legnézettebb tévésorozatnak a The Walking Dead számít, ami természetesen egyáltalán nem azt jelenti, hogy jó a sorozat, hiszen azt mindenki tudja, hogy a legszélesebb tömegeket elérő szériák minőség tekintetében nem igazán vehetik fel a versenyt a legjobban sikerültekkel. Éppen ezért nem is volt nehéz kifigurázni a The Walking Deadet a nemrég kiadott The Walking Deceased című filmben.


Az eredetileg Walking with the Dead címre keresztelt paródiát Scott Dow rendezte, akinek ez az első komolyabb munkája, a főbb szerepekben pedig jobbára ismeretlen színészeket (Tom Ogletree, Joey Oglesby, Troy Ogletree, Dave Sheridan, Sophi Taylor Ali) láthatunk. A történet természetesen nem változott, túlélők egy csoportja próbál biztonságos lakhelyre lelni a zombiapokalipszis közepette. A film érdekessége, hogy nem csak a The Walking Deadet parodizálja ki, hanem más zombifilmeket is. Legalábbis a fenti előzetesből kiderül, hogy a Zombieland népszerű karakterei is benne vannak a filmben, valamint R "alteregója" az Eleven testekből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #10
    Vagyis amit parodizálni lehetne, az pl. maga a zombi téma. Ha halott, mitől tud menni. A vírus ATP-t termel? Ha szétrohad, hogy működnek az izmai? stb.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.06.23. 19:51:09
  • wraithLord #9
    Ha a kedves cikkíró látta a WD-t, akkor tudhatja, hogy itt a WD jeleneteit kiforgatják, és nem parodizálják. Pl. a kislányos jelenet a "paródiában" vicces, de semmire sem reflektál az eredeti jelenettel kapcsolatban. Egyszerűen csak valakinek agymenése volt.

    Igazából csak a felületesebb drámai elemek között vannak olyan sablonos momentumok, ami tényleg paródiáért kiált, amúgy nem nagyon találok a sorozatban különösebben kiviccelendő dolgokat.

    Lehet, hogy a népszerűségnek nincs köze a minőséghez, de a WD nagyon-nagyon erősen fordul szembe azzal a trenddel, hogy amit sokan szeretnek, az szar.

    Bár gondolom a kedves cikkíró nem látta, csak gondolta, a nagy számok törvénye itt is helytálló... :D
  • Screenracer #7
    "...hiszen azt mindenki tudja, hogy a legszélesebb tömegeket elérő szériák minőség tekintetében nem igazán vehetik fel a versenyt a legjobban sikerültekkel..."

    Ostoba. Sznob. Azt hiszem ez a két szó lefedi a teljes cikket. Nem csoda, hogy a nevét nem meri hozzá adni.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 07:55:45
  • ugh #6
    Mert vannak olyan humortalan idiotak mint a fenti csoda szerzoje.
    Oket is szorakoztatni kell valahogy mivel a manko kikaszalasa egy mozgasaban korlatozott laba mellol is unalmassavalhat egy ido utan...
  • ugh #5
    A cikkoro velemenyet a wd sorozatrol az minositi,hogy lathatoan jo szerinte ez a gagyi.
    Latod Ferko ezert nem elett volna bezarni a lipotmezot most nem, hogy kint slattyognak ,de cikkeket is irnak.
    Amugy erdekelne, hogy a cikk szerzoje szerint melyik a jo sorozat.
    Gondolom a tronok harca nevi burkot buzipornora gondolt...
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.06.22. 22:40:15
  • Laza #4
    Az SG lassan bezárhatná a filmes szekciót, mert kezd az értékelhetetlennél is értékelhetetlenebb lenni.
  • sertrex #3
    "...The Walking Dead számít, ami természetesen egyáltalán nem azt jelenti, hogy jó a sorozat, hiszen azt mindenki tudja, hogy a legszélesebb tömegeket elérő szériák minőség tekintetében nem igazán vehetik fel a versenyt a legjobban sikerültekkel."

    Ember! Te egyáltalán belenéztél a TWD-be vagy csak csípőből lövöd itt a f@szságaidat?
    Nem túl jól sikerült? Nem minőségi? Amit sokan néznek az már nem is lehet jó? Star Wars? Folytassam? Amúgy meg csak az igazán jó dolgokat lehet kifigurázni, mert van hozzá alapanyag. A silány vackokkal nem is szoktak foglalkozni. Pont ezért nem is próbálom kigúnyolni az írásodat.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.22. 07:01:42
  • Tinman #2
    Értékelhetetlen.
  • Blage7 #1
    Fárasztó és gagyi poénok, szerepüket erőltetetten túljátszó színészek... Minek kellenek még az ilyenek?