Szekeres Viktor

Megvan az egyik várt új scifi két főszereplője

A titkárnő rendezője idén új filmet készít.

Noomi Rapace és Micheal Chiklis lesz a főszereplője a Rupture című scifi-thrillernek, melynek forgatása már júniusban elkezdődik. A film elkészültét még tavasszal jelentették be, mint ahogy azt is, hogy az a Steven Shainberg lesz, aki nem számít túl termékeny filmesnek, hiszen ebben az évezredben mindössze két saját munkája volt: a 2002-es A titkárnő (Secretary), valamint a 2006-os A szépség és a szőr - Diane Arbus képzeletbeli portréja (Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus). A saját és Brian Nelson ötletéből készült történetet Nelson írt meg szkript formájában.

A sztori központi figurája egy egyedülálló anya lesz, akinek igencsak meggyűlik a baja a fia felnevelésével. Azonban miután egy rejtélyes szervezet elrabolja az anyát, az igencsak meglepő, sőt, hátborzongató titokra jön rá saját magával kapcsolatosan. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerül moziba a film, már persze, ha nem lakossági forgalmazásra szánják, de jó eséllyel valamikor a 2016-os év folyamán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ennek a töketlennek a várt film a mániája? Egyáltalán tudta valaki, hogy lesz egy ilyen?
  • andrejfej #2
    Hmm, csak nem a scientológiáról fog szólni?
  • Ender Wiggin #1
    A Szürke 50 Árnyalata elég nagy mértékben emlékeztet a Titkárnőre, sőt a faszit is Mr. Greynek hívják...
    Azt nem tudom miért erőltetik az angolul nem tudó külföldieket amerikai produkciókban (a legutóbbi Wolverine-ben a russzki modelt ráadásul még utószinkronizálták is egy amerikai színésszel), Rapace meg emellett leginkább bambán bámul, mint színészi teljesítmény.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.06.02. 08:09:17