Szekeres Viktor

A San Andreas-mozifilm legalább nem lesz bukta

Teljesen korrekt, sőt, kifejezetten jó eredménnyel kezdte meg hódító útját a San Andreas című mozifilm.

Amerikában pénteken mutatták be Dwayne Johnson és Carla Gugino főszereplésével a Törésvonal (San Andreas) című katasztrófafilmet, mely kellemes meglepetést okozott a múlt heti Holnapolisz-hasast követően és némiképp visszaállíthatta a stúdiók eredeti mozifilmekbe vetett bizalmát. A film a 18,2 millió dolláros bevételt produkáló pénteket követően szombaton 20,7 millió dollárt termelt Amerikában a becslések szerint, ami összességében egy 53-55 milliós nyitóhétvégét jelez a Törésvonal számára. Összehasonlításképp egy hete a Holnapolisz 9,2 milliós nyitónapra volt képes.

Ezzel a teljesítménnyel a film természetesen az amerikai hétvégi toplista élére állt. A második helyre a Tökéletes hang 2 az esélyes, mely 53%-os bevételcsökkenést követően pénteken 4,6 millió dollárt hozott, míg a harmadik helyet a napi összevetésben a Mad Max: A harag útja szerezte meg 3,9 millió dollárral. A már említett Holnapolisz 61%-ot esve 3,8 milliós pénteket tudhatott magáénak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A reklámok nem győzték meg a népet, ennyi. Azt viszont meg lehet érteni, hogy miért ennyire lehúzóak a vélemények, egy jó koncepciót csúnyán elszúrtak a sok szájbarágással.
  • Wittgen #1
    Hétvégén megnéztem a Tomorrowland-et, nagyon jó film. Nem értem a bukás okát...vagyis de, nincs benne szuperhős, se jól bejáratott frencsájz vagy young adult nyálfolyam a háttérben.