Szekeres Viktor

Már A függetlenség napja 4-et tervezik

A függetlenség napja készítői mindenképp akarnak harmadik és negyedik részt is.

A Deadline arról értesült, hogy William Fichtner is csatlakozott A függetlenség napja 2 (Independence Day 2) szereplőgárdájához. A filmben, melynek forgatása nemsokára kezdődik, Fichtner egy tábornokot fog alakítani. A karakterrel kapcsolatban azonban az a legérdekesebb, hogy a tervek szerint a harmadik, illetve negyedik epizódban játszana inkább kiemelt szerepet, vagyis újabb jel utal arra, hogy siker esetén még pár epizódot biztosan terveznek a készítők.

A Roland Emmerich által rendezendő film a tervek szerint 2016. június 24-én kerülne bemutatásra Amerikában, vagyis majdnem napra pontosan 20 évvel az első epizódot követően. A forgatási munkálatoknak alapjául szolgáló szkriptet legutóbb Carter Blanchard írta újra, míg az előző verziókat előbb Roland Emmerich és Dean Devlin készítették, utánuk pedig James Vanderbilt. A szereplők között ott lesz a visszatérő Bill Pullman, Jeff Goldblum Vivica A. Fox, Judd Hirsch és Brent Spiner, "újoncként" pedig Liam Hemsworth, Jessie Usher, Charlotte Gainsbourg, Travis Tope, Joey King, Maika Monroe és Sela Ward.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VolJin #6
    Mit lehet ezen folytatni?
  • Netmániás #5
    Brent Spiner-t hogy hozzák vissza ? Remélem megmagyarázzák...
  • culas25hc #4
    Nem rossz hír a folytatás, de jobb lett volna, ha először egy filmet készítenek el jól, aztán 10 év után esetleg ismét szóba jöhet a forgatás. De nekem nem valami szimpi ez a film sorozatgyártás, hogy leadjuk a rendelést 5 db milliárdos bevételű filmre, megnyomjuk a gombot, aztán lesz amilyen lesz, had szóljon...
  • jamboox #3
    Én bízok Emmerich-ben, hogy Smith nélkül is jó filmet fog készíteni. Viszont érdekes Brent Spiner visszatérése, aki az első részben meghalt.
  • kissssss #2
  • tomboy013 #1
    Nagy kár, hogy Smith-t nem sikerült visszahozni a filmbe.